CHP’de Merkez İlçede Düğüm Bu Pazar Çözülüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi öncesi son
Haftalık Çarşamba Toplantısı 22 Ocak tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda gündem devam eden ilçe kongre süreciydi. Şu ana kadar Merkez ilçe Başkanlığı için 3 isim adaylığını açıklarken, bu isimler Mert Urdal, Özgür Uygul ve Mevcut Başkan Gürcan Saatçı. Başka bir ismin adaylık açıklaması yapması şu an için
beklenmezken, bu 3 isimden birisi CHP’nin 2 yıl süreyle Merkez ilçede başarı elde edebilmesi adına çalışacak. Merkez İlçede Başkanlık düğümü bu Pazar (26 Ocak) çözülürken, sonrasında sıra İl Kongresine gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez ilçede kongre heyecanı bu Pazar günü yaşanacak. 3 aday arasında geçecek seçimler sonrasında seçilecek isim 2 yıl boyunca İlçe Başkanlığı görevini yürütecek.
Parti içi birlik vurgusu ön planda
Mert Urdal, Özgür Uygul ve Gürcan Saatçı’nın adaylık açıkladığı kongre öncesi 3 adayın da vurgusu parti içi birlik. Yerel seçimlerin ardından belediyenin kaybedilmesinin sonrasında Merkez ilçede yeniden partinin yükselişe geçmesini isteyen adaylar bu süreçte yönetiminin kendilerinde olması konusunda iddialılar. Haftalık Olağan Çarşamba Toplantısında konuşan adaylar seçimler öncesinde belki de son kez kendilerini partililere anlattılar ve destek istediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol