CHP’de Merkez İlçe Kadın Kolları Serpil Yavuzcan’a emanet

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkez İlçe Kadın Kolları Seçimleri cumartesi günü gerçekleştirildi. Parti binasında yapılan seçimi kullanılan 533 oyun 297’sini alan Serpil Yavuzcan kazandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkez İlçe Kadın Kolları yeni başkanını cumartesi günü belirledi. Parti binasında yapılan seçimi mavi listeden Serpil Yavuzcan 297 oy ile önde bitirdi. Merkez İlçe Kadın Kolları seçimi saat 12:00’de parti binasında Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanı Kadın Kolları MYK Üyesi Hamiyet Gülaçar yaptığı konuşmasında, “Siyasette kadınlar olduğu sürece demokrasi güvence altında olacaktır. Gülüşlerimizin esir alınmasına asla izin vermeyeceğiz. Biz kadınız, varız eşitiz. Haklarımızın bilincindeyiz Direnişin ta kendisiyiz. Bu gün bunun için bir aradayız, birlikte olduğumuz için güçlüyüz. Sevgili yoldaşlarım kongrelerimizin güzel günlere ışık tutacağı umuduyla başarılarınızın devamını diliyorum. Her iki adayımıza da sizin huzurlarınızda başarılar diliyorum. İktidar yürüyüşümüzde seçilen her bir arkadaşımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kongremize katılan tüm kadın yoldaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “ dedi.
Konuşmanın ardından oy kullanma işlemine geçildi. 17:00 itibarıyla kullanılan oylar sayıldı. Merkez İlçe Kadın Kolları seçimlerinde 533 parti üyesi oy kullandı. Oyların 297’sini alan Serpil Yavuzcan Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkez İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı oldu.
İşte yeni oluşturulan Yönetim Kurulu; Fatma Barut, Özlem Gürbüz Duran, Tuğçe Durmuş, Nevin Gökçe, Nurgül Kuleli, Yıldız Kuru, Esin Soykan, Gizem Şekercioğlu, Eda Uzungül, Nemciye Yavaş.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol