CHP’de Kongre süreci devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongrelerine geçtiğimiz hafta sonu başlamıştı. Pınarhisar ve Vize ilçelerinin kongreleri ile başlayan süreçte bu hafta da Demirköy ve Pehlivanköy’de kongre heyecanı yaşandı. İlçe Kongreleri 5 Ocak 2020’de Babaeski’de sona erecek.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci mahalle delege seçim süreci ile başlamıştı. İlçelerde bulunan mahallelerin delegelerinin belirlenmesinin ardından sırasıyla ilçe kongreleri, il kongresi ve son olarak da 37.Olağan Kurultay gerçekleşecek.
Takvime göre ilk olarak mahalle delegeleri, ilçe ve il başkanlık-yönetim kurulu seçimleri ve son olarak Olağan Kurultay gerçekleşecek. İlçe kongreleri 14 Aralık 2019 ile 27 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2 Ocak 2020 ile 3 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak il kongrelerinin ardından ise 37. Olağan Kurultay düzenlenecek.
İlçelerde kongrelerine geçtiğimiz 20 Aralık Demirköy ve 21 Aralık Pehlivanköy ile devam etti. Bundan sonra 29 Aralık 2019 Lüleburgaz ve son olarak 5 Ocak 2020 Babaeski kongreleri gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. al gülüm ver gülüm anlayışı bitsin. pınarhisarda eski zihniyette onlar olmazsa chp olmazmış gibi her seçimde zıplayan eski kişileri bulaştırmasınlar artık.