CHP’de Kırklareli Belediye Başkanlığı İçin Eğilim Yoklaması Yok

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine giderken partiler de adaylıkların belirlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bir basın toplantısı yaparak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, il genel meclisi üyelikleri için eğilim yoklamalarının tarihlerini verdi. Pehlivanköy için belediye başkanı aday adayları arasında da eğilim yoklaması yapılacağını söyleyen Başkan Çobancık, Merkez ilçe için ise eğilim yoklamasının yapılmasının gündemde olmadığı söyledi.

Akşam saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, mahalli idareler seçimindeki adaylık süreci ile ilgili bilgiler verdi. Çobancık, eğilim yoklamalarının tarihlerini paylaştı.
Eğilim yoklaması tarihleri belli oldu
Belirlenen eğilim yoklamalarının tarihleri; tüm ilçelerdeki İl Genel Meclisi eğilim yoklamaları, Demirköy İlçesinde 19 Ocak Cumartesi günü, Pehlivanköy, Vize, Lüleburgaz ve Merkez ilçelerinde 20 Ocak Pazar günü yapılacak.
Söz Parti Meclisinde
Şu ana kadar belediye başkan adayları açıklanmayan 2 ilçe olan Merkez ve Pehlivanköy için yoklama açıklaması yapan Çobancık, Pehlivanköy için belediye başkanlığı eğilim yoklamasının 20 Ocak Pazar günü yapılacağını ifade etti. Merkez ilçede şu an için bir eğilim yoklaması durumunun söz konusu olmadığını belirten Çobancık, belediye başkan adayları açıklanmayan Merkez ile Pehlivanköy ilçeleri ve Üsküp beldesinin yapılacak iki Parti Meclisi toplantısından birinde açıklanacağını kaydetti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kendi istediginizi aday göstermeyin turgut dibekten baskası olursa oylar baskasına gider

  2. Ne bu eski vekil aday olsun hevesi 12 Ocak 2019 Cumartesi 00:48:29

    Chp de yenileşme bu sebeple olamıyor işte. Yorumcu arkadaşımız tek çare olarak eski vekilin belediye başkanlığına aday olmasını görmüş. O olmazsa oyların kaçacağını düşünmüş. Ben de bu durumu anlamıyorum. Chp sürekli eskilerle yola çıkmaktan ne zaman vazgeçecek. Gençlerin yeni fikirlerin yeni vizyonların ortaya çıkmasının önü neden perdeleniyor sürekli ? Eski vekillerin falan aday olmasını da anlamıyorum. Ya nedir bu "o koltuk da benim olsun" mantığı. Aıcık kenara çekilip gençleri öne çıkarın. Yeter artık bu eski anlayışlar fikirler. Kırklarelimiz bir adım öteye geçemiyor. Varsa yoksa çiçek böcek polemik festival. Buna bizi neden mahkum ediyorsunuz ? Turgut bey vekillik yapmış. Yeter. Başkanlığı da eksik kalsın. Ne çıkar ?