CHP’de Bayramlaşma

CHP Kırklareli İl Başkanlığı Bayramın 1’nci günü Parti binasında bayramlaştı. Buradaki programa İl Başkanı Alaaddin Güncer, Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, İl ve İlçe Yönetimi ile Partililer katıldı. Program öncesi Babaeski ve Lüleburgaz’da düzenlenen programlarda biraraya gelindi. 

CHP’de bayramlaşma programı Merkez İlçe’de gerçekleşen program öncesi Babaeski’de başladı. Babaeski İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programından sonra İl Başkanı Güncer, Milletvekili Gündoğdu, Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Saat 12.30'daki Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ve Lüleburgaz Belediyesinin organize ettiği bayramlaşma programlarının ardından Merkez İlçe Başkanlığı ile birlikte il binasında düzenlenen bayramlaşma programıyla Partililerle bir araya gelindi. 
2 Mayıs 2022 Pazartesi günü gerçekleşen programda İl Başkanı Alaaddin Güncer, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, İl ve İlçe Yönetimi ile Partililer katıldı. Burada konuşan Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Dünyada barışın ve adaletin egemen olduğu mutlu bir Türkiye, güzel bir Kırklareli özlemiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyor, size, ailenize ve tüm dostlara sağlık ve esenlikler diliyorum. Sevgi ve saygılarımla” dedi. 
(E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. selam yoldaşlara 06 Mayıs 2022 Cuma 10:52:07

    Elli yıl önceydi bugün üç fidan toprağa verildiler yeşerdi boy verdiler milyonlarca canın gönlüne yerleştiler " ne bir eksik ne bir fazla hepsi tamam söylediler" Tam Bağımsız Türkiye dediler 50 yıl önceydi bugün ölümsüzlüğe eriştiler...