CHP’de Aday Tanıtım Toplantısı 3 Mart Pazar günü yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Aday Tanıtım Toplantısı 3 Mart Pazar gerçekleştirilecek. Saat 13.00’da Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu’nda yapılacak toplantıda tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı yapılacak.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yaklaşırken partiler hazırlıklarını hızlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi beklenen aday tanıtım toplantısını gerçekleştirerek seçim çalışmalarını hızlandırıyor. 3 Mart Pazar günü Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında tüm belediye başkan adaylarının tanıtımı yapılacak.
Soykan kaleyi teslim etmeyeceklerini söyledi
Adaylar da bir yandan seçim çalışmalarına devam ederken, Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tuna Soykan sosyal medyadan yaptığı açıklamada Kırklareli’nin CHP’nin kalesi olduğunu ve bu kalenin bu seçimde de teslim edilmeyeceğini söyledi. Soykan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Cumhuriyet Halk Partisi, çağdaş laik demokrat Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortasıdır. Birinci vazifemiz Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetimizin yegane temeli budur. Bu temel en kıymetli hazinemizdir. Bu hazineden mahrum etmek isteyen dahili ve harici bedhahlara karşı çok dikkatli olmalı ve buna izin vermemeliyiz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol