CHP’de 13 Belediye Başkanı Adayı Belli Oldu

Yerel Seçimler yaklaştıkça partiler adaylıkları açıklamaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Kasım tarihinde yaklaşık 150 il, ilçe ve belde belediye başkanı adayını kamuoyuna duyurdu. İlimizden de 13 belediye başkanı adayının duyurusu yapıldı. Bu adayların içinde 6 tanesi aktif olarak belediye başkanlığını yürütürken, 7 tane aday ise belediye başkanlığı mevkisine yükselebilmek için yarışın içine girecekler.

Tüm Türkiye 3 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimleri merakla bekliyor. İlimiz kamuoyunda tahminler ve beklentiler vatandaşlar tarafından dillendiriliyor. Her ne kadar Merkez ilçe ve Lüleburgaz gibi Kırklareli’nin önemli yerlerinde henüz adaylar açıklanmasada bazı ilçe ve belde belediyelerin adayları belli oldu.
Aday olan mevcut başkanlardan kaçı yeniden kazanabilecek?
13 adayın açıklandığı CHP’de 6 mevcut aday adayı yeniden aday gösterildi. Bu mevcut başkan ve yeniden aday olacak isimler; Kırklareli Merkez’e bağlı Kofçaz ilçesinde Mehmet Balcı, İnece beldesinde Şahabettin Vardar, Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey beldesinde Mustafa Altıntaş, Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesinde Mustafa Nalbant, Babaeski’ye bağlı Büyükmandıra beldesinde Sertaç Balyemez, Pınarhisar’a bağlı Kaynarca beldesinde Serdar Türker olarak açıklandı. Bakalım bu isimlerden kaçı yeniden başkan seçilebilecek?
Yarışacak adaylar
Belirlenen diğer belediye başkanı adayları ise şu şekilde; Vize Belediye Başkan adayı Ercan Özalp, Vize Çakıllı Belediye Başkan adayı Gökhan Karabulut, Vize Kıyıköy Belediye Başkan adayı Ender Sevinç, Demirköy Belediye Başkan adayı Mesut Özkul, Demirköy İğneada Belediye Başkan Adayı Tahir Işık, Babaeski Karahalil Belediye Başkanı adayı Aykut Yakut, Kırklareli Merkez Kavaklı Belediye Başkan adayı Bayram Pehlivan.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol