CHP, yerel seçim hazırlıklarını sandık eğitimleri ile sürdürdü

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Teşkilatı, dün parti binasında 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için sandık kurulu üyelerine ve müşahitlere eğitim programı düzenledi. Eğitim, CHP eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı tarafından verildi.

Eğitim öncesi bir konuşma gerçekleştiren CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık,  her seçimde olduğu bu seçimde de sandıklara sahip çıkacaklarını belirtti. Yapılan eğitimlerin devamının geleceğini vurgulayan Çobancık, “ Bizler partimize sahip çıkıp bir tek oyumuzu bile kaptırmamak için bu mücadeleyi verme adına bu eğitimlere başlıyoruz. Bunların devamı da gelecek. Eğitimci arkadaşlarımız tüm özverileri ile diğer ilçelerimizde bu çalışmalarına devam edecekler. 

Bizlerin de sandıkların başında bir tek oyu dahi kaptırmayacak şekilde başarılı bir grafik çizeceğimize inanıyorum. Bu seçimde her seçimde olduğu gibi sandıklarımıza sahip çıkacağız. “ dedi.
Ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan söz aldı. Seçimlerde 1 oyun bile çok önemli olduğunu söyleyen Turabi Kayan, “Seçimler, seçim öncesi çalışmalar, seçim günü yapılacak olan çalışmalar ve gösterilecek olan azami dikkat ile kazanılır. Bu seçimlerde bizim için aday değil CHP, parti ve ülke önemlidir. Seçimler 1 oyla da kazanılır, 1 oyla da kaybedilir. Bu yüzden bizim gecemiz ve gündüzümüz yok.
Biz kazanmak için ve kazandırmak için çalışacağız.” şeklinde konuştu. 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimin bu sefer farklı bir seçim olduğunu belirten CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ise, “Bugün sandık güvenliği esas alınarak bakıldığında Kırklarelimizde çok fazla sıkıntı yaşanmadığını görüyoruz ama daha iyi olmak zorundayız. Hepiniz bundan önceki gibi aynı duyarlılığı ve aynı sorumluluğu göstereceğiz. Sandık görevlilerinin görevi sadece sandıklarda durmak değildir. Sandık görevlisi aynı zamanda bulunduğu okulun, sokağın, mahallenin de sorumlusudur.” dedi. Gündoğdu’nun ardından CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Tuna Soykan, bir konuşma gerçekleştirdi.
Oldukça önemli bir seçime hazırlandıklarını söyleyen Tuna Soykan “ Arkadaşlar gerçekten ciddi bir seçime hazırlanıyoruz. Kırklarelimizin bu konuda ciddiyeti ve sorumluluğu daha da yüksek. Cumhuriyet Halk Partili olma sorumluluğu hepimizin omuzunda.
Bizler cumhuriyetin kadrolarıyız. Cumhuriyetin kadroları olduğumuzu ispatlamak durumundayız. İçimizde sıkıntılar olsada bunu elbette gidereceğiz. Kırklareli, huzur ve cumhuriyet kenti olduğunu bir kez daha ispatlayacak.” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından CHP eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, sandık kurulu üyelerine ve müşahitlere eğitim verdi. Verilen eğitimin ardından program sona erdi.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol