“CHP olarak her zaman halkımızın yanındayız"

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli’nde çalışma ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
CHP’li Gündoğdu, çalışma ziyaretlerine ve halkla buluşmalarına hafta sonu yoğun bir şekilde devam etti.

22 Eylül 2016 tarihinde Lüleburgaz’ın Tatarköy, Celaliye, Eskitaşlı, Yenitaşlı ve Turgutbey köylerinde, 23 Eylül 2016 tarihinde Lüleburgaz’ın Hamzabey, Ceylanköy, Karaağaç, Ertuğrul köylerinde, 24 Eylül 2016 tarihinde Lüleburgaz’ın Umurca, Sakızköy, Emirali, Akçaköy, Küçükkarıştıran ve Çiftlikköy köylerinde, 25 Eylül 2016 tarihinde Lüleburgaz’ın Sarıcaali, Oklalı, Düğüncübaşı, Alacaoğlu, Çengelli, Eskibedir ve Yenibedir köylerinde, 26 Eylül 2016 tarihinde Lüleburgaz’ın Ayvalı, Çeşmekolu, Kırıkköy ve Hamitabat köylerinde, vatandaşlarla buluştu.
CHP Milletvekili Gündoğdu, 27 Eylül 2016 tarihinde Lüleburgaz’ın Kayabeyli, Karamusul, Ovacık ve Müsellim köylerine yaptığı ziyaretlerle Lüleburgaz çalışma ziyaretlerini tamamladı. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu; köyleri ziyareti sırasında üreticilerin sorunlarını dinledi dertlerine ortak oldu.
Son siyasi olayları da vatandaşlarımızla değerlendiren CHP Milletvekili Gündoğdu, üreticinin emeğinin karşılığını alması ve daha çok üretmesi, daha çok kazanması için çaba göstereceğini ve bu doğrultuda STK’lar nezdinde ve mecliste girişimlerde bulunacağını ifade etti. Ayrıca, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu vatandaşların kendisine göstermiş olduğu sıcak ilgiye ve desteğe de teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol