CHP kol kola omuz omuza

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen İl Kongresi ile başkanlık görevine seçilen Alaaddin Güncer mazbatasını aldı. İlk olarak haftalık olağan Çarşamba toplantısında partililerle bir araya gelen Başkan Güncer, kongredeki rakiplerine demokratik mücadelelerinden dolayı teşekkür ederken bundan sonra hep birlikte CHP’yi ilk seçimlerde iktidara taşımak adına çalışacaklarının altını çizdi. Toplantıda; Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Başkanı Alaaddin Güncer, Eski İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, başkan adayı İbrahim Özkök ve partililer kol kola birlik beraberlik mesajı verdi.

26 Şubat Çarşamba günü CHP’de haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Yeni İl Başkanı Alaaddin Güncer ve yönetimin ilk Çarşamba toplantısı olma özelliği taşıyan toplantıya yoğun katılım oldu. Toplantıda konuşan İl Başkanı Alaaddin Güncer önceki İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Tüm CHP’li delegelere teşekkür eden İl Başkanı Güncer, “Siyaset ile alakalı bir söz vardır, siyaset yapmak istiyorsan ya çok paran olacak ya çok iyi bir ekibin olacak. İlkinden yeteri kadar var ama ikincisinden çok var” diyerek süreç boyunca yanında olan ekibine teşekkür etti.
“Bundan sonra da İl Örgütünü
büyütüp bir adım daha ileri taşımak önemli diye düşünüyorum”
“Bu işe 3 kişi başladık. Önce 13, sonra 103,303, 503 olduk bu günlere geldik. Bundan sonra da İl Örgütünü büyütüp bir adım daha ileri taşımak önemli diye düşünüyorum” diyen Başkan Güncer, siyasetin bayrak yarışı olduğunu söyledi ve bu 2 yıllık süreci iyi geçirmek istediğini vurguladı. Seçimdeki diğer 2 adaya teşekkür eden Güncer, hem İbrahim Özkök’ün hem de Özgür Kaya’nın centilmence bir yarış otaya koyduğunu söyledi ve bundan sonra hep birlikte yürüyeceklerini kaydetti.
“Bundan sonraki süreçte de
yanlarında beraber
yürüyeceğimizi biliyorum”
Güncer’in konuşması sonrasında kürsüye İl Başkan Adaylarından İbrahim Özkök geldi. Özkök Pazar günkü kongrenin çok güzel geçtiğini belirterek, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Özkök, Seçimin ardından Alaaddin Başkanım ve ekibi seçimi kazandı. O gece de kendilerini tebrik ettim bir kez daha herkesin huzurunda kendilerini tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de yanlarında beraber yürüyeceğimizi biliyorum. İnşallah bu yürüyüş de bizleri iktidara taşır” dedi.
“Buradaki coşku ilk yerel
seçimde yeniden Kırklareli
Belediye başkanlığını ilk genel seçimde de çok üstün başarıları getirecek”
Milletvekili Vecdi Gündoğdu yaptığı konuşmada ilk yerel ve genel seçimde büyük başarılar kazanacaklarını ifade ederek; “Delege tespitleriyle başlayıp, ilçe kongreleriyle devam eden, il kongresiyle tamamlanan, gençlik ve kadın kollarıyla perçinlenen süreci ve dinamizmi hem genel hem de yerel seçimlerde daha iyi yansıtmamaız gerektiğini düşünüyorum. İçimizde harcadığımız enerji bizleri o kadar sıkıntıya sokuyor ve o sıkıntıyı yıllarca atamıyoruz üzerimizden. Ama ben bugün görüyorum ki buradaki coşku, kalabalık ilk yerel seçimde yeniden Kırklareli Belediye başkanlığını ilk genel seçimde de çok üstün başarıları getirecek” sözlerini sarf etti.
Gündoğdu, diğer adaylar İbrahim Özkök ve Özgür Kaya’ya da kurultayı renklendirdikleri için teşekkür ederken, seçilen İl Başkanı Alaaddin Güncer’i de tebrik etti. Konuşması sonrasında Başkan Güncer ve İbrahim Özkök’ü ve yönetim üyelerini birlik beraberlik pozu vermek için çağıran Milletvekili Gündoğdu, “CHP’nin birlik beraberliğini gösterelim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol