CHP İl Başkanlığından Pehlivanköy çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, beraberinde parti yöneticileri ile beraber Pehlivanköy İlçesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, beraberindeki ekiple birlikte Pehlivanköy İlçesi’ni ziyaret etti. İlçe ve belde ziyaretleri kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Güncer, önce CHP Pehlivanköy İlçe Başkanlığı’nı sonrasında ise ilçedeki esnafa ziyaretlerde bulundu.
“Örgütümüzle ve halkımızla birlikte olmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz”
Pehlivanköy’de partililerle görüşen Güncer ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “İl Kongremizde söylemiştik, her zaman partililerimizin yanında olacağız diye. Maalesef koronavirüs pandemisi dolayısıyla saha çalışmalarımıza belli bir süre ara vermek zorunda kaldık. 1 Haziran tarihi itibariyle yeni normalin şartlarıyla birlikte bizde örgütümüzle ve halkımızla birlikte olmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz” diye konuştu.
“Bizim gücümüz birliğimizden gelir”
Cumhuriyet Halk Partisi olarak her ilçede, her beldede üstün çalışmalar yapmak zorunda olduklarını söyleyen Başkan Güncer, “Düzenlemiş olduğumuz program doğrultusunda çalışmalarımıza ilçe ve belde ziyaretlerimizle devam ediyoruz. Pehlivanköy, hem tarihi hem de coğrafik özelliğiyle bizler için çok önemli bir ilçe. Burada olmaktan çok mutluyum. Buraya en son ilçe kongremizde gelmiştim. İl Başkanı olarak burada sizlerle olduğumdan dolayı çok mutluyum. Bizim gücümüz birliğimizden gelir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her ilçede, her beldede üstün çalışmalar yapmak zorundayız. Halkımızın sorunlarını yerinde dinlememiz gerekiyor. Biz, il örgütü olarak bunun için varız” dedi. İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunan Güncer ve ekibi esnaf, çiftçi ve ilçede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya geldi. CHP heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde İl Başkanı Alaaddin Güncer’i CHP Pehlivanköy İlçe Başkanı Hasan Şerif Aydın, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ilçe başkanı, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri karşılarken ziyarete bazı il başkan yardımcılarıyla birlikle CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu da katılım sağladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol