CHP İl Başkanlığından Meslek Odalarına “hayırlı olsun” ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Kırklareli Merkezde seçimleri tamamlanan Meslek Odalarının Başkan ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulunuyor.
Gerçekleşen ziyaretlerden sonra basın açıklamasında bulunan İl Başkanı Güncer şunları söyledi: "Cumhuriyet Halk Partisi olarak STK'larımızı önemsiyoruz. Onlar büyük bir özveri ile çalışıp, kendi meslektaşlarına yardımcı oluyor. Parti olarak bizler de onları zaman zaman ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz, önerilerini dikkate alıyoruz ve genel merkezimize raporluyoruz."

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer başkanlığındaki partili heyet, geçtiğimiz haftalarda genel kurulları tamamlanan meslek odalarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.
Gerçekleşen ziyaretlerden sonra basın açıklamasında bulunan İl Başkanı Güncer şunları söyledi: "Meslek odaları olağan genel kurullarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta Babaeski ilçemizde sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunduk. Bugün de Kırklareli merkezdeki meslek odalarının yeni veya yeniden seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak STK'larımızı önemsiyoruz. Onlar büyük bir özveri ile çalışıp, kendi meslektaşlarına yardımcı oluyor. Parti olarak bizler de onları zaman zaman ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz, önerilerini dikkate alıyoruz ve genel merkezimize raporluyoruz."
Meslek odaları mesleki sorunları en iyi bilen kuruluşlardır
Güncer açıklamasına şu şekilde devam etti; "Meslek odaları meslek alanlarına göre çalışmalarını sürdürüyor. Örneğin şoförlerin sorunlarını en iyi Şoförler Odası biliyor, pazarcıların sorunlarını Pazarcılar Odası biliyor. O yüzden her mesleğin sorunlarını ve çözüm önerilerini ilk ağızdan dinlemek adına meslek odalarını zaman zaman ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz. Dinlediğimiz bu talep, öneri, sorun ve çözümleri genel merkezimize raporluyoruz."
Yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar
“Kırklareli Merkezde yeni seçilen; Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker ve yönetim kurulu üyelerine, Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kurtuluş Karakahya ve yönetim kurulu üyelerine, Kırklareli Madeni Eşya Odası Başkanı Ömer Topuz ve yönetim kurulu üyelerine, Kırklareli Terziler Odası İbrahim Ertan ve yönetim kurulu üyelerine, Lokantacılar Esnaf Odası Zafer Sürer ve yönetim kurulu üyelerine, Kırklareli İnş. Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Ergün Selçuk ve yönetim kurulu üyelerine, İnşaat Mühendisleri Odası Kırklareli Temsilcisi Sertaç İpek'e, Kırklareli Bakkal ve Perakendeciler Esnaf Odası Başkanı Hikmet Ay ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ayrıca, heyetimizi samimiyetle karşılayıp, son derece misafirperver olan tüm odalarımızın değerli başkan ve saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum." (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol