CHP İl Başkanlığına Bir Aday Daha

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanlığı seçimlerine artık sayılı günler kaldı. 23 Şubat Pazar günü Kırklareli İl Başkanını belirleyecek olan partide bir aday daha yarışa katıldı. Emekli İl Yüksek Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Özkök, İl Başkanlığı için adaylığını açıklarken, sloganı “Sözüm Söz Birleştiren Başkan Olacağım” oldu. Son tabloya göre Ünal Başkur, İbrahim Özkök, Özgür Kaya ve Alaaddin Güncer 37.Olağan İl Kongresi’nde 2 yıllık süreyle il başkanlığına talip olan isimler. Bakalım kalan
5 günde yarışa bakla isim ya da isimler dahil olacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanlığı seçimlerine artık sayılı günler kaldı. 23 Şubat Pazar günü Kırklareli İl Başkanını belirleyecek olan partide bir aday daha yarışa katıldı. Eski İl Yüksek Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Özkök, İl Başkanlığı için adaylığını açıklarken, sloganı “Sözüm Söz Birleştiren Başkan Olacağım” oldu. Son tabloya göre Ünal Başkur, İbrahim Özkök, Özgür Kaya ve Alaaddin Güncer 37.Olağan İl Kongresi’nde 2 yıllık süreyle il başkanlığına talip olan isimler. Bakalım kalan 5 günde yarışa bakla isim ya da isimler dahil olacak mı?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre süreci Türkiye genelinde devam ediyor. 14 Aralık 2019- 26 Ocak 2020 arasında gerçekleşen ilçe kongrelerinin sonrasında şimdi sıra İI Kongresine geldi. 23 Şubat olarak belirlenen kongrede şu an için 4 aday bulunuyor.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde İI Başkanlığı seçimlerinde yeni adaylığını açıklayan İbrahim Özkök ile beraber yarış daha da kızışmaya başladı. Ünal Başkur, Özgür Kaya ve Alaaddin Güncer’in ardından İbrahim Özkök de adaylığını açıkladı. Son tabloya göre 4 adayın 2 tanesi Lüleburgaz'dan.
Delege sayısında Lüleburgaz en büyük paya sahip
23 Şubat'ta şu anki 4 aday arasından 1 kişi 2 yıllığına İI Teşkilatını yönetecek. İI Kongresinde ilçelerden delege olarak seçimlerde oy kullanacak isimler de belirlendi. En çok delege 208 ile Lüleburgaz'da bulunurken, Merkez İlçe 102, Babaeski 77, Vize 37, Pınarhisar 23, Demirköy 7, Pehlivanköy ve Kofçaz ise 5'er delegeye sahip. Bu durum Lüleburgaz'dan aday olan isimlere bir avantaj getirip getirmeyeceğini önümüzdeki süreç gösterecek.
Süreçten bağımsız olarak 4 aday da birlik beraberlik mesajı veriyor. Yeni Başkan Adayı İbrahim Özkök slogan olarak “Sözüm Söz Birleştiren Başkan Olacağım” cümlesini seçti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol