CHP, bu kez mahalle muhtarlarıyla buluştu

CHP İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarına bir kahvaltı düzenlemişti.
Partililer bu kez Kırklareli'nin mahalle muhtarları ile biraraya geldiler. Dün saat 10.00'da gerçekleşen kahvaltıya; kahvaltıya CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Başkanı Ünal Başkur, Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin ve mahalle muhtarları katılım gösterdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Gültekin yaptığı konuşmasında, muhtarlarla olan ilişkilere büyük önem verdiklerini kaydederek, tüm muhtarlara katılımından ötürü teşekkürlerini sundu.
Ardından CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu söz aldı. Ülke gündemini değerlendiren Gündoğdu açıklamasında şunları kaydetti; "Değerli arkadaşlarım; düşünün ki bir ülkede hemen her gün bombalar patlıyor, terör saldırıları gerçekleşiyor. Terör örgütünün güneydoğu bölgemizde tamamen cirit attığı bir ülke. Ekonomik, kültür ve sosyal anlamda çökmüş bir ülke. Türkiye'nin pekçok bölgesinde 1400 insanımız terör saldırıları nedeniyle maalesef yaşamını yitirmiştir. Böyle bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Ülkemiz bir savaşa girse inanın bu kadar kayıp vermez.
Ama netice itibariyle bu ülke gerçekten güçlü bir ülkedir. Büyük bir ülke ve sorunların üstesinden gelebilecek bir ülke. Sağduyu ile üstesinden gelebiliriz bu sorunların.
Evet ekonomik olarak hepimizin sıkıntıları var. Bunlar hepimizin moralini bozuyor. Gelecek kaygısı taşıyoruz. Ama ülkemizde yaşanan bu olaylar daha önemli. Çünkü yaşanan bu toplumsal olaylar, maalesef ülkemizi parçalayacak duruma getirebilecek olaylardır. Bizim sağduyuya ve normalleşmeye ihtiyacımız var."
Kahvaltı daha sonra sohbet havasında devam etti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ne muhtarlar buluşmasıymış be :) 10 Mayıs 2016 Salı 00:32:47

    Nihayet chp.den birileri muhtarlar buluşmalarının bir kerameti olduğunu farketmiş. Sadece mekanlar değişik :)

  2. ironi yapmıyorum mahalleleri halkın ihtiyaçlarını ve meylettikleri siyasi yönelişi en iyi onlar biliyor. kırklareli belediyesince iyi yönetilmeyen bir şehirde halkın gazını almanın en iyi yolu muhtarlarla iletişim kurmak.