CHP Teşkilatından İmamoğlu’na destek

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen haftalık olağan Çarşamba toplantısı dün gerçekleştirildi. 2 haftalık bir aranın ardından yapılan toplantıda gündem maddeleri arasında yenilenmesine karar verilen İstanbul seçimleri vardı. İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, teşkilat olarak gerekli görüldüğü takdirde görev almaya ve destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

8 Mayıs tarihinde İl Başkanlığı Binasında yapılan toplantıya yoğun katılım sağlandı. Geçen hafta 1 Mayıs dolayısıyla yapılmayan toplantıdan sonra iki haftalık aradan sonra yapılan toplantıda, ilk olarak 1 Mayıs kutlanarak başlandı.
47 yıl önce idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı anan İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, aradan geçen yıllara rağmen Türkiye’de adalet anlayışında değişiklik yaşanmadığını sözlerine ekledi. Son günlerde gelen şehit haberlerinden duydukları üzüntüyü ifade eden Çobancık, şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.
Demokrasi ve Özgürlük Bildirgesi okundu
YSK tarafından alınan İstanbul seçimlerinin iptali kararına tepki gösteren İl Başkanı Çobancık, yapılan şeyin hukuksuz olduğunu söyledi. İstanbul’daki seçimlerde üzerilerine düşeni yapmaya hazır olduklarından bahseden Çobancık, Genel Merkezleri tarafından paylaşılan Demokrasi ve Özgürlük Bildirgesini okudu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol