CHP Merkez İlçe; “Bizler ön seçim istiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 28 Ekim Pazar günü parti binasında aday adaylıkları ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapıldı.

Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, yaptığı açıklamada tekrar ön seçim vurgusu yaparak, adayların belirlenmesinde en doğru kararın yine partili üyeler tarafından verileceğini söyledi. Saatçı açıklamasında şunları kaydetti; “Genel Merkezimizin partimizi için aday adayı başvuru süresi 26 Ekim 2018 günü saat 17.00’de sona erdi. Buna bağlı olarak; Belediye Meclis üyeliği için 29 aday adayı başvurusu, İl Genel Meclis üyeliği için 13 aday adayı başvurusu, Belediye Başkanlığı için ise İnece ve Kavaklı beldelerimize birer, Merkezimiz için ise 6 aday adayı başvurusu aldık.
Biz şu anda Merkez İlçe Başkanlığı olarak, ilimizin CHP’li Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan son derece memnunuz. Halkta da karşılığı olduğunu görmekteyiz. Gerçekleştirmekte olduğumuz esnaf, vatandaş ziyaretlerimizde Kırklareli Belediyesinin hizmetinden memnun olduklarını bizlere aktardılar. Tabi bizler tüm aday adaylarına saygılıyız. Biz Merkez İlçe örgütü olarak Genel merkeze ziyaretler gerçekleştirdik ve Yönetim Kurulunun tamamının katılımıyla bir karar aldık. Bu almış olduğumuz karar da; demokrasinin ve partimizin gereği olan ön seçimin yapılmasıdır. Çünkü bizler partili üyelerimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyoruz.” Saatçı teşekkür ederek tamamladığı açıklamasının ardından, basın mensuplarına aday adayları isim listeleri dağıtıldı. Listede İl Genel Meclisi aday adayı Aydın Karakoç’un isminin yazılmamış olması ise dikkat çekiciydi. Partililer daha sonra bir yanlışlık yapıldığını kaydederek, basın mensuplarına Karakoç’un isminin eklenmesi gerektiğini de belirttiler. İşte CHP’nin 29 Mart 2019 yerel seçimleri için Kırklareli aday adayları;
Kırklareli Belediye Başkanlığı aday adaylığı; Mevcut Kırklareli Belediye Başkanı, Mehmet Tuna Soykan, Ünal Başkur, İnci Tunç, Ergin Kalınoğlu, Turgut Dibek.
İl Genel Meclis üyesi aday adayları; Aydın Karakoç, Recep Zengin, Seyhan Delioğlu, Suna Yanardağ, Rabia Çakmakçı, Tayyar Akgül, Ufuk İn, Zafer Tülüş, Hasan Baykal, Mustafa Karaca, Koray İnhanlı, Bayram Sezer, İsmet Kaya.
İnece Belediye Başkan adayı; Şahabettin Vardar
Kavaklı Belediye Başkan adayı; Bayram Pehlivan
Belediye Meclis üyeliği aday adayları; Birol Haker, Esat Genç, Sualp Aldüz, Osman Maldır, Erdem Erdin, Didem Güme, Ercan Gönen, Samet Babacık, Ayfer Tomruk, Beyhan Sarıca, Fettah Aygün, Ayşen Kösegil, Mesut Gündoğdu, Mahmut Bozan, Hakan Akın, Cumhur Güven, Cengiz Bağıran, Yılmaz Sonçağ, Ayşe Durmaz, Mustafa Özbay, Esra Cansu Boyraz, Kenan Gürbüz, Beyazıt Kösten, Alev Karaca, Cüneyt Demir, Arda Kolcular, Aydın Çiftlik, Salim Selçuk Yücesu, Elmas Büyükdere.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol