CHP Merkez İlçe Adayı Mert Urdal Aday Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkan Adayı Mert Urdal, 12 Kasım akşamı Kırklareli’nde bir mekanda aday tanıtım toplantısı gerçekleştirerek, partililere seslendi. Şimdiye kadar Merkez ilçe için adaylığını resmi olarak açıklayan tek isim konumunda olan Urdal, konuşmasında parti içi birliğe vurgu yaptı. “Şimdi Bir Olma Biz Olma Zamanı” sloganını kullanan Mert Urdal, yapmak istediği şeyin Merkez ilçeden başlayarak tüm Kırklareli’nde CHP ailesini bir araya getirmek ve çıkar çatışmalarını ortadan kaldırarak bir sonraki yerel seçimlerde yeniden Kırklareli Belediyesine CHP bayrağını dikmek olduğunu kaydetti.

12 Kasım Salı akşamı gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı ilk olarak saygı duruşu ve sonrasında okunan İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Mert Urdal konuşma gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkan Adayı Mert Urdal seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği projeleri partililerle paylaştı. Urdal, oluşturacakları genç ve donanımlı kadroyla CHP'de değişimi gerçekleştireceklerini ifade ederek, eski üyelerin bilgi birikimlerinden yararlanmayı da ihmal etmeyeceklerini vurguladı. Parti içinde bulunan sevgisizliğin en büyük problem olduğunu belirten Urdal, ilk yapmak istediği şeyin bu sevgisizliği bitirmek ve birlik beraberliği sağlamak olduğunu ifade etti.
Geçmişteki kırgınlık ve kızgınlıkların kenara bırakılması gerektiğinin altını çizen Urdal, önce CHP diyen, şahsi menfaatlerini öne koymayan, herkesle çalışacaklarını sözlerine ekledi. Urdal, “Kimseyi ötelemeyeceğiz, kimseyi ayrıştırmayacağız, yeniden "Büyük CHP Ailesini" inşa etmeye çalışacağız ve Allah'ın izniyle CHP iktidarında Kırklareli Belediyesine yeniden CHP Bayrağını dikeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hep aynı hikaye 15 Kasım 2019 Cuma 21:57:35

    Vekillerin etrafında hep aynı kişiler dolaşıyor. Nasıl akıllar veriyorlarsa Kırklareli Belediye başkanlığını ve bazı ilçeleri kaybettirdiler o verdikleri akıllarla. Şimdi her yenilgi sonrası "yeniden bir olmalıyız". Bunu bir "düşünmeliyiz" bence.