CHP Lüleburgaz Teşkilatı Devrim Gündüz’e emanet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongre sürecinde yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Son olarak Lüleburgaz İlçe Kongresi gerçekleştirilirken, İlçe Yönetimine Devrim Gündüz ve ekibi geldi. Sırada 3 ilçe kalırken, Babaeski 5 Ocak’ta, Kofçaz 11 Ocak’ta ve 26 Ocak’ta Merkez ilçe seçimleri düzenlenecek.

CHP’de şimdiye dek 4 ilçede seçimler tamamlanırken, geriye Babaeski, Kofçaz ve Merkez ilçe kaldı. Şimdiye kadar olan süreçte Pınarhisar’da Burak Akdeniz, Vize’de Serdar Dündar, Pehlivanköy’de Hasan Şerif Aydın, Demirköy’de Mehmet Şenay veLüleburgaz’da Devrim Gündüz ilçe başkanlığına seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci mahalle delege seçim süreci ile başlamıştı. İlçelerde bulunan mahallelerin delegelerinin belirlenmesinin ardından sırasıyla ilçe kongreleri, il kongresi ve son olarak da 37.Olağan Kurultay gerçekleşecek. Takvime göre ilk olarak mahalle delegeleri, ilçe ve il başkanlık-yönetim kurulu seçimleri ve son olarak Olağan Kurultay gerçekleşecek. Takvime göre ilçe kongreleri 14 Aralık 2019 ile 27 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2 Ocak 2020 ile 3 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak il kongrelerinin ardından ise 37. Olağan Kurultay gerçekleştirilecek.
“Kazanan Lüleburgaz,
kazanan CHP oldu”
İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, seçimler hakkında açıklama yaparak seçim sürecinin demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini belirterek, “CHP Lüleburgaz İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Av. Devrim Gündüz ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Raşit Şişman ve yönetimini ise centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum. Kazanan Lüleburgaz, kazanan CHP oldu” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol