CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, gündemi değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını dün parti binasında gerçekleştirdi. CHP Kırklareli İl
Başkanı Tayfun Okan Çobancık,toplantıda gündemi değerlendirdi.

Son bir haftalık süreçte yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Tayfun Okan Çobancık, “Geçtiğimiz hafta yaptığımız toplantıdan itibaren çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik.

İl Genel Meclisi grubumuzda tam mutabakat ile İl Genel Meclisi iç seçimlerimizi gerçekleştirdik, kararlarımızı aldık ve İl Genel Meclisi Başkanlığı’na meclis üyelerimiz Sayın Aydın Karakoç’u uygun gördüler. Bunun ardından yapılan toplantıda grup kararlarımızla aldığımız sonuçlar aynı inançla aynı ortak mutabakatla teklifleşti ve burada grupta belirlediğimiz isimler çeşitli komisyonlarda görev yapmaya başladılar. Bu olumlu bir başlangıçtı. Geçen yıl yakaladığımız birlikteliği bu yeni kurulan mecliste de yakaladığımızı görüyoruz. Önemli olan bu organlarımızın bizim yaşam alanımız olan şehrimizin tüm ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde hizmet verebilmesini sağlamaktı. Bu konuda İl Genel Meclisimiz biz hazırız demiş oldu. Meclis toplantısının hemen ardından yapmış olduğumuz grup toplantısında da çok seri bir biçimde gündemde bizi bekleyen konular üzerinde çalışmalara başladık.
Ben kendilerine buradan başarılar diliyorum. Örgüt olarak da her zaman arkalarında olacağımızı söylüyorum.” şeklinde konuştu.
Belediye Meclisi’ndeki üye sayılarıyla ilgili de bilgilendirmede bulunan CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, “Aynı şekilde belediye meclis üyelerimiz ile ilgili de grup toplantılarımızı yaptık. Belediye Meclisi’nde de tam mutabakat sağladık. Belediye meclisinde komisyon seçimlerine geçildiği zaman İYİ Parti’den bize gelen 3 meclis üyemizin kendi grubunu oluşturması için İYİ Parti Genel Merkezi’nden gelen yazı uyarınca bizden ayrılarak kendi gruplarını kurdular. Böylelikle 15 olan meclis üyesi sayımız 12’ye düştü. Aynı karar AK Parti grubunda da yaşandı. Böylelikle AK Parti grubu 6 belediye meclis üyesiyle, MHP ise 4 üyesiyle belediye meclisinde partilerini temsil edecekler. Ben herkese başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol