CHP Kırklareli ailesinden köy ziyaretleri

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç ve CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer haziran ayında dolu felaketinden etkilenen Kızılcıkdere, Üsküpdere ve Bayramdere köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Gündoğdu burada köylülerin sıkıntılarını dinledi, CHP olarak her zaman köylerde yaşayan vatandaşların yanında olacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu önceki akşam İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç ve İl Başkanı  Alaaddin Güncer ile birlikte haziran ayında dolu felaketinden etkilenen Kızılcıkdere, Üsküpdere ve Bayramdere köylerini ziyaret etti.
 Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Gündoğdu, her şartta CHP olarak köylerde yaşayan vatandaşların yanında olacaklarını kaydetti.  CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu yaptığı açıklamada, “Kızılcıkdere, Üsküpdere ve Bayramdere köylerimizdeydik. Afetten etkilenen köylerimize bir kez daha geçmiş olsun diyor saygılar sunuyorum. Her şartta CHP olarak her zaman köylerimizin yanında olacağız. İl Başkanımız ve İl Genel Başkanımızla birlikte ziyaret ettiğimiz köylerimizde bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol