CHP Kırklareli ailesinden Önadım’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı 29 Mayıs Cuma günü Kırklareli il merkezinde maske dağıtımı gerçekleştirdi. Milletvekili Vecdi Gündoğdu önderliğindeki partililer, gazetemizi de ziyaret ettiler…

CHP Kırklareli İl Başkanlığı dün il merkezinde koruyucu maske dağıtımı gerçekleştirdi. Maske dağıtımına Merkez İlçe Başkanlığı, İl Gençlik ve İl Kadın Kolları, Merkez İlçe Kadın Kollarıyla birlikte bölge Milletvekili Vecdi Gündoğdu da katılım sağladı. 


Koronavirüs salgını nedeniyle açıklanan pandemi tedbirleri arasında kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı en belirgin tedbirler arasında yer alıyor. Maske kullanımı herkes tarafından kullanılması zorunlu olduğundan dolayı bir anda herkesin kullandığı bir eşya durumuna geldi. Bu vesile ile dağıtımı gerçekleştirilen maskeler aynı zamanda 29 Mayıs Cuma günü belirli saatlerde sokağa çıkması serbest olan 20 yaş altı gençlere de verildi. Kırklareli caddelerinde esnafa ve sokağa çıkması serbest olan kişilere dağıtılan maskeler aynı zamanda sanayi sitelerinde de dağıtıldı.
Bu kapsamda CHP Kırklareli ailesi dün Önadım Medya Grubunu da ziyaret etti. Ziyarete; Milletvekili Gündoğdu’nun yanı sıra; İl Başkanı Alaaddin Güncer, Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, Kadın Kolları İl Başkanı Gül Şengün, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yavuzcan, İl Başkan Yardımcısı Gürcan Saatçi, Deniz Kılıç, İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Bestegül Çelik ve Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Nevin Gökçe katılım gösterdiler. Dağıtılan maskeler için açıklamada bulunan CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer şu açıklamada bulundu: “Koronavirüs salgını nedeniyle ciddi bir maske tüketimi olmakta. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Örgütü olarak halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu eşya haline gelen maskeleri ulaşabildiğimiz kadar hemşerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde dayanışma içerisinde olabileceğimiz her türlü faaliyeti destekliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz maske dağıtımı da bir dayanışma örneğidir. Maske dağıtımımıza katkı sağlayan gençlik ve kadın kollarımıza, Merkez İlçe Başkanlığımıza ve bölge Milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu’ya teşekkür ederim” dedi.
“Zor günler bizi bekliyor”
Gündemi değerlendiren Milletvekili Gündoğdu ise şunları kaydetti; “Normalleşme sürecine yavaş yavaş girdiğimiz şu günlerde, maalesef ekonomik anlamda zor günlerin bizleri beklediği şüphe götürmez bir gerçektir. Esnafımızın, işçimizin hali perişandır. İktidar ne yazık ki, verdiği sözleri tutmamış, vaad edilen ekonomik paketler hayal kırıklığı yaratmıştır. Ancak bizler umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Millet olarak el birliği ile bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Ama bu iktidarla değil.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol