CHP Kırklareli Milletvekili Gündoğdu: “Birlik, beraberlik ve huzur için geliyoruz”

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, hafta sonu seçim çalışmalarını Vize İlçe Merkezi ve köyleri ile Alpullu Beldesi, Pınarhisar, Babaeski, Kofçaz ilçelerinde sürdürdü. Ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Gündoğdu, 3-0 isteklerini bütün ziyaretlerinde vurguladı.

Önadım Haber
Vize İlçesi çarşı esnafını ziyareti sırasında yoğun ilgiyle karşılanan Vecdi Gündoğdu, “ esnafımızdan "tamam" sözü aldık, Vize 3-0 diyor” diyerek iddialarını bir kez daha vurguladı. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Vize ilçesindeki çarşı esnafı ziyaretlerinin ardından ayağının tozu ile akşam saatlerinde Vize İlçesi; Hasboğa, Müsellim, Düzova, Develi, Çavuşköy, Doğanca, Soğucak, Sergen ve Evrencik köylerinde üreticilerle, çiftçilerle bir araya geldi.
“Ülkemiz yeniden kendi kendine yeter bir ülke haline gelecektir”
Üreticinin emeğinin karşılığını alamadığını, girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu ifade eden CHP’li Gündoğdu, “Tarımsal üretim planlanacak, çiftçimiz daha fazla desteklenecek ve ülkemiz yeniden kendi kendine yeter bir ülke haline gelecektir” diyerek üreticinin umutlu olmasını istedi.
Pınarhisar Seçim Bürosu açıldı
Vize’nin ardından Alpullu Beldesine giderek esnaf ve pazar ziyaretlerini sürdüren CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, gelir dağılımındaki adaletsizliğe son vereceklerini belirtti. Daha sonra Pınarhisar İlçesi CHP Seçim Bürosu’nun açılışına katılan Gündoğdu, burada kalabalığa bir konuşma yaptı. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “ Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, CHP’nin parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edildiğinde tek adam rejimine son verilecek ve kuvvetler ayrılığına dayalı parlamenter sisteme en kısa sürede geçilecektir” ifadelerini kullandı.
Gündoğdu’dan vatandaşlara teşekkür
Pınarhisar ziyaretleri sonrasında Babaeski ilçesine giden Vekil Gündoğdu, Sanayi Sitesi’nde sanayi esnafını ziyaret etti. Burada esnaflara kendisine, partisine ve Muharrem İnce’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu daha sonra çalışmalarına Kofçaz ilçesi ve köylerinde devam etti. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol