CHP Kırklareli Teşkilatı İmamoğlu için sahaya indi

CHP Kırklareli Teşkilatı İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık ve Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı öncülüğünde Millet İttifakı’nın CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla sahaya indi. Silivri semtinde ilçe teşkilatının yürüttüğü çalışmalara destek olmak adına Kırklareli’nden yola çıkan partililer, burada vatandaşla bir araya geldi.

İstanbul’da 23 Haziran'da yenilenecek seçimler için partilerin çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. CHP Kırklareli İl ve İlçe Başkanlığı, İstanbul’daki seçimlere destek olmak amacıyla partililer ile birlikte İstanbul’un Silivri semtine gittiler. b İstanbul desteği ile ilgili açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem İMAMOĞLU' nun seçim çalışmalarına destek olmak ve çalışmalara katılmak üzere CHP Kırklareli İl Örgütümüz ile birlikte Silivri'ye gidiyoruz” diyerekl yola çıktıklarını duyurdu.
“Mazbatayı yeniden alacağız”
Öğleden sonra Silivri’de olan partililer ilk olarak Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen'e başarı dilekleri iletildi.
Kırklareli teşkilatı sonra da Silivri’de Seçim Noktalarını ziyaret ederek CHP Silivri İlçe Örgütünün çalışmalarına destek oldu. Partililer kazananın kendileri olacağını ve mazbatanın Ekrem İmamoğlu’na geleceğini söylediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol