CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Pazar Esnafını Ziyaret Etti

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan Pazar Yerleri Genelgesi kapsamında tam kapanma sürecinde Cumartesi günleri açılmasına izin verilen kapalı pazar yerinde pazar esnafını ziyaret etti.

Gündoğdu yapmış olduğu ziyaret esnasında pazarcı esnafının sorunlarını dinlediğini ifade ederek konuya ilişikin açıklama yaparak şunları kaydetti: “Pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli alışverişler dileyerek esnaf arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın Kadir gecelerini kutladık. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Herkese sağlıklı günler diliyorum.Esnafımızın hayırlı işleri olsun”dedi.
(G. Gökçen)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. oooo hatırlamış 11 Mayıs 2021 Salı 09:39:01

    oooo vekilimiz kırklarelinin bir halkı olduğunu hatırlayıp aralarına katılmış. seçim falan mı yaklaşıyor. genelde soru önergesiyle yetinirdi. sahi chp.nn bir vekili daha var di mi ? seçtik ama hatırlayan var mı ? o hiçten ortalarda yok. hadi vecdi bey en azından arada bir görünüyor.

  2. seçip salmayın kırlara 11 Mayıs 2021 Salı 19:34:22

    Seçimlerde seçmenin ayaklarına kapanıp sonrasında tepeden bakan 30K maaş ve sayısız avantajlı konforvekillerini milletin zorla milletvekili çizgisine getirmesi gerek. Diğer ce ha pe vekili ise hala balayına ilişmeyin ona...