CHP, Kırklareli Belediye Başkan Adayını 24 Aralık’ta açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi, Haftalık Olağan Toplantısı’nı dün CHP İl Binası’nda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP’nin Kırklareli Belediye Başkan Adayı’nı 24 Aralık’ta yapılacak olan parti meclisi toplantısı sonrası açıklayacağını söyledi.

Toplantıya önceki gün şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Çobancık, belediye başkan adaylığı kesinleşen isimleri yeniden kamuoyu ile paylaştı. Kırklareli Belediye Başkan Adayı’nın 24 Aralık’ta açıklanacağını dile getiren Çobancık “Mecliste görüşülen bütçede bizler halkın cebini dolduran bir bütçe görmek istiyorduk. Ancak bütçenin halkın sıkıntılarına deva olmadığını görüyoruz. Partimizde bu konudaki yoğun muhalefetini yapmaya devam ediyor. 
Geçen hafta parti meclisimizde Belediye Başkan Adaylarımızın bir kısmını açıkladık. Neredeyse üçte ikilik bir çoğunluktu. Ben burada adaylarımızı tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum. Kırklareli Babaeski Belediye Başkan Adayımız mevcut başkan Abdulah Hacı, Kofçaz adayımız mevcut başkan Mehmet Balcı, Lüleburgaz Ahmetbey adayımız mevcut başkan Mustafa Altıntaş, Kavaklı adayımız Bayram Pehlivan, İnece adayımız mevcut başkan Şehabettin Vardar, Babaeski Karaeli adayımız Aykut Yakut, Babaeski Büyükmandıra adayımız mevcut başkan Sertaç Balyemez, Lüleburgaz Evrensekiz adayımız mevcut başkan Mustafa Nalbant, Demirköy İğneada adayımız Tahir Işık, Demirköy adayımız Mesut Özkul, Pınarhisar Kaynarca adayımız mevcut başkan Serdar Türker. Vize Kıyıköy adayımız Ender Sevinç, Vize Çakıllı adayımız Gökhan Karabulut ve Vize adayımız Ercan Özalp’tir. Ben adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Geçen çarşamba günü açıklama yapıldıktan sonra tek tek hepsiyle görüştüm. Çalışmalara başlamalarını söyledim ve adaylarımız sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. En son açıklanan adaylarımız bu şekilde. Bu durumda Kırklareli Merkez, Üsküp, Babaeski Alpullu, Lüleburgaz Büyükkarıştıran, Lüleburgaz, Pehlivanköy ve Pınarhisar Belediye Başkan Adaylarımız henüz belirlenmemiş oluyor. Parti meclisimizin 24 Aralık’ta yapacağı toplantı sonrasında da adaylarımız netleşecek. Bu konuyla ilgili de çalışmalar devam ediyor. Bu arada Lüleburgaz Belediye Başkan Adayımızın belirlenmesi için parti meclisimiz temayül kararı aldılar. Temayül yoklaması 16 Aralık Pazar günü Lüleburgaz’da yapılacak. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Tepkilerin gazını alıyorlar 15 Aralık 2018 Cumartesi 01:39:22

    Şimdiki başkan aday gösterilmeyecek diye olabilecek tepkileri öteleyip seçmenin gazını alıyorlar. Olan bu.

  2. CHP nin içindeki dinamikler bile aday olarak Kesim oğlu açıklanmazsa seçimi kesin kaybedeceklerini biliyorlar aslında. Buna rağmen kesimoğlunu istemeyenlerin bu partide ne işi var acaba . Geçen seçim sonucu yaklaşık olarak: Chp 15 bin Akp 14 bin mhp 10 bin üzeri oy almışken kesimoğlunu istememek ne ile izah edilebilir.

  3. hani 24 aralıkta açıklanacaktı bugün 31 aralık il başkanı istifa etmelidir yalan söyleyerek kamuoyunu yanıltmıştır