CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, partililer ile buluştu

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, dün CHP’nin haftalık olarak gerçekleştirilen halk toplantısında partililer ile bir araya geldi. Toplantıya Mehmet Tuna Soykan’ın yanı sıra CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçi ve partililer katıldı. Yoğun bir katılımın
sağlandığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan’ın partililer ile bir araya geldiği toplantıda ilk olarak CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık söz aldı. Tüm adayların arkasında olduklarını belirten Çobancık, “Bu tür aday belirleme süreçlerinde ister istemez kırgınlıklar oluyor. Bu partinin demokrasi şenliğinin bir sonucudur. Bizim bu konuda düzgün bir süreç götürdüğümüze inanıyorum. Şu an göreve gelen arkadaşlarımızın tamamıyla arkasındayız. Bu konuyla ilgili İl Yönetim Kurulu toplantılarımız ve görevlendirmelerimizi yaptık. Sizlerden istediğimiz seçimin sonuna kadar birlik ve beraberliğinizi sürdürmeniz. Kırklareli Merkez İlçe Belediye Başkan Adayımız Mehmet Tuna Soykan’a başarılar diliyorum, yanınızdayız diyorum. Kırklareli’nde son sözü Cumhuriyet Halk Partisi söyler ve biz kazanacağız.” dedi.
Tayfun Okan Çobancık’ın ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan söz aldı. Kayan konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “ Yaşadığımız süreç yerel seçimler sürecidir. Bu süreçte ilçe ve il başkanımın söylediği gibi beklediği sonucu alamayan kişiler olabilir. Beklediği gibi sonuç alamayanların sonuç alamadım diye partiyi tekmelemesi bizim işimiz değildir, bize yakışmaz. Bu parti Cumhuriyetten 52 gün önce kurulmuş 96 yıllık bir partidir. CHP Türkiye’ye muasır medeniyetleri getirmeyi kendisine görev edinmiş bir partidir. Ülkede büyük sıkıntılar var. Bundan dolayı bizim derdimizin bu olması gerekiyor. Türkiye’de bir yangın var biz bu yangını söndürmeye talip olan en büyük partiyiz. “
Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ise “16 yılda maalesef iktidarın yaptığı yanlışlardan dolayı ülkedeki her kesim sıkıntı yaşadı. Dünya ülkelerine baktığımızda maalesef sınıfta kaldık ve bir üst ligden bir alt lige düştük. Bu yerel seçim farklı bir seçime benzemiyor. Şimdi benim burada vatandaştan istediğim bir şey var. Bugüne kadar yapılanlara çok farklı bir şekilde cevap vermek gerekiyor. Bu seçim ya aydınlığa gidecek bir yol olacak ya da karanlıkta kalacak bir yol olacak. Bu Türkiye’nin her yerinde böyle olacak. Bu nedenle hükümete sarı kart göstermeliyiz. Tüm Türkiye’de CHP ve İyi Parti’nin almış olduğu karar gereği CHP’nin belediyesinin olduğu yerlerde İyi Parti, İyi Parti’nin belediyesinin olduğu yerlerde CHP’nin bir destekleme kararı var. Bu karar Kırklareli’nde de geçerli. Önümüzde alınacak bir seçim var ve bu seçimi hep birlikte alacağız. Ben bir kez daha kendisine hayırlı olsun dileyerek kendisini kutluyorum. “ şeklinde konuştu.
Toplantıda son olarak CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan konuşmasını gerçekleştirdi. Kırklareli’nde son sözü CHP’nin söyleyeceğini belirten Mehmet Tuna Soykan “ Yerel seçim atmosferine iyiden iyiye giriyoruz. 17 Ekim’de burada aday adaylığımı açıklarken bir konuşma yapmıştım. O konuşmada hedefimizde Kırklareli’nde ticaret erbabının iş gücünü yükseltmek, çeşitlendirmek, kazancını arttırmak dolayısıyla Kırklareli esnafının cebine para girmesini sağlamak, refah seviyesini yükseltecek projelere odaklanarak mesafe kat etmek amacında olduğumuzu söylemiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Benim herkesin fikrine ihtiyacım var. Aynı zamanda her birinizin ayrı ayrı desteğini istiyorum. Kimseyi dışlayacak lüksümüz yoktur. Asla unutmamamız gereken durum şudur. Bizi var eden ve bir arada tutan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kırklareli’nin derdine çare olan bir abi olmak istiyorum. Bu nedenle desteklerinizi bekliyorum. “ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol