CHP Heyetinden İl Başkanlığına Ziyaret

Ergene Nehri ve Marmara Denizi kirliği başta olmak üzere pek çok çevre sorununu incelemek amacıyla Trakya’ya gelen CHP Heyeti incelemelerin ardından CHP Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret etti.

İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Komisyonu ve CHP Su Komisyonu Üyeleri Ergene Havzasında gerçekleştirdikleri incelemelerin ardından ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.
Konuyla alakalı Kırklareli İl Başkanlığı tarafından yayınlanan bilgilendirmede; “Genel Başkan Yardımcımız - Kahramanmaraş Milletvekilimiz SayınAli Öztunç, Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın İlhami Özcan Aygun,Adana Milletvekillimiz SayınMüzeyyen Şevkin, Manisa Milletvekilimiz SayınAhmet Vehbi Bakıroğlu, Kırklareli Milletvekillerimiz Sayın Turabi Kayan ve SayınVecdi Gündoğdu bölgemizdeki Ergene Nehri kirliliği başta olmak üzere birçok çevre sorunları yerinde görmek için ilimize ziyaretler gerçekleştirdi.
Program kapsamında Lüleburgaz Belediyesi, Alpullu Belde Örgütü, Babaeski Belediyesi, il başkanlığımız ve Kırklareli Belediyesi'ne ziyaretler gerçekleşti” ifadeleri kullanıldı. (D.Atkoşan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol