CHP Haftalık Olağan Toplantısı geride kaldı

Önceki gün CHP İl Binası’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Haftalık Olağan Toplantısı’nda halen Kaynarca Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve gelecek dönemde de aday gösterilen Serdar Türker ile Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Ergin Kalınoğlu açıklamalarda bulundu.

Önceki gün CHP İl Binası’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Haftalık Olağan Toplantısı’nda halen Kaynarca Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve gelecek dönemde de aday gösterilen Serdar Türker ile Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Ergin Kalınoğlu açıklamalarda bulundu.
İlk olarak Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker söz aldı. Kaynarca tarihinde görülmeyen işlere imza attığını dile getiren Türker. “Yeniden aday gösterilmemde sizlerin de çok büyük katkısı var. Öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin kurullarına ve parti meclisimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. 4,5 yıldır Kaynarca’da görev yapıyoruz. Bu süre içerisinde gerçekten hem Kaynarca’yı hem de bölgemizi ilgilendiren güzel projelere imza attık. Sosyal demokrat belediyeciliğin güzel örneklerini verdik. 2. dönemde de hem oy oranlarımız arttırmak hem de güzel projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar Kaynarca tarihinde olmayan işlere imza attığımız için gerçekten çok mutluyum. Ancak bizler için bunlar yeterli değildir. Son referandumda yüzde 82,5, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 71 oy oranı alan Kaynarcamızda bayrağı devamlı dalgalandırmak istiyoruz. Bizim tek görevimiz çalışmak ve proje üretmek. Hiçbir mazaretin arkasına sığınmak söz konusu değildir. Diğer aday adayı arkadaşlarımın tamamına başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Serdar Türker’in ardından Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Ergin Kalınoğlu konuşmasını gerçekleştirdi. Kalınoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “Geçen hafta CNN televizyonu “Doğanın Tadı” programı ile Kırklareli’ni tanıttı. Onun mutluluğunu yaşadık. Bu programda amaç Kırklareli’nin lezzetlerini tanıtmaktı. Ancak biz rica edip onun biraz daha ötesine geçip Kırklareli’nin Aşağı Pınar’ını tanıttık. Ancak o bölgede ciddi bir temizliğin şart olduğunu düşünüyorum ve buradan tüm yetkililere seslenmek istiyorum. Hepimize olduğu gibi Kırklareli halkına da bu konuda görev düşüyor. Bu 8500 yıllık kültür hazinesine hep beraber sahip çıkmazsak gerçekten yok olacak. Aynı zamanda programda bizim en önemli kültür mirasımız Yayla’dan da görsel kesitler aktarıldı. Kırklareli’nin olmazsa olmazı Kırklareli’nin köftesinin reklamını yaptık.
Daha sonra da ciğer sarma, kaçamak ve hardaliyeyi sunduk. Programı izleyen tanıdıklarım Kırklareli ile ilgili güzel bir iz bırakıldığını bana ilettiler. Ayrıca Bulgaristan’dan gelen insanların Kırklareli’nde konaklamaması konusu gündemdeydi. Bulgaristan’dan bu işi organize eden insanları getirip Kırklareli’nde uzun bir süre kalmalarını sağladık. Bu tür çalışmaları hangi arkadaşımız Belediye Başkanlığı ipini göğüslerse yapması gerektiği inancındayım.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bir tv programını davet etmişiniz ve bunu yere göğe çıkartıyorsunuz. Bilinen şeylerin tekrarını yapmışınız. Olan biten bu. Yollarımız mı düzeldi trafik mi şehircilik sorunları mı ? Keşke şu Serdar başkan Kaynarca gibi küçük bir yere değil de Kırklareline aday olsaydı. Adam çalışıyor iş üretiyor bari.