CHP Genel Başkanı Serdar Türker’e övgüler yağdırdı

Su diyarı Kaynarca, önceki gün tarihi   günlerinden birisini yaşadı. Belde halkı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ile coştu. Belediye Başkanı Serdar Türker’in uzun zamandır temenni ettiği bu  ziyarette Kılıçdaroğlu, hem Kaynarca’yı gezdi, orada yaşayanların çok  şanslı olduğunu dile getirdi. Hem de Başkan Türker’in çalışmalarını çok beğendiğini söyleyerek, daha yapacağı çok iş  olduğunu açıkladı ve gerekli mesajı vermiş oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya’daki gezisi kapsamında önceki gün ilimize bağlı Kaynarca Beldesi’ni de ziyaret etti. 

Burada büyük bir sevgi seline şahit olan Kılıçdaroğlu’nu; Belediye Başkanı Serdar Türker ve eşi olmak üzere, coşkulu bir belde halkı karşıladı. İlk olarak belediye binasına giden Kılıçdaroğlu, burada Türker ile olan görüşmesinden sonra beraberindeki heyetle beldede gezdi, vatandaşlarla sohbet etti, Kaynarca’nın tarihi ve turistik yerlerini inceledi. Kaynarca ile ilgili bilgiler aldı. Sonrasında belde meydanında halka hitap eden CHP Genel Başkanı, Kaynarcalılar ile olmaktan şeref duyduğunu belirterek; “Başkanımızı seviyor musunuz? O da sizi seviyor. Var gücüyle çalışıyor. Kaynarca’nın adını bütün ülkeye duyurma gayretinde. Biz de kendisini seviyoruz, saygı duyuyoruz. Kendisi çalışkan bir belediye başkanı. Önümüzdeki yıllarda daha yapacağı çok iş var. Suyunuz var, yemyeşil bir doğanız var. Böylesine güzel yerler Türkiye’de çok az kaldı. Böyle bir yerde yaşamak inşallah herkese nasip olur. Kaynarca halkı o yüzden çok şanslı. Hepinize sevgi ve selamlarımı yoluyorum” diye konuştu.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, beldenin tarihi günlerinden birisi yaşadığını belirterek; “Bu ziyaret çok arzu ettiğimiz bir konuydu. Temennimiz gerçek oldu. Sayın genel başkanımız büyük bir tevazu göstererek beldemizi şenlendirdi, şereflendirdi. Kendisine yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile ilgili bilgiler verdik. Kaynarcamızı gezdirdik, tanıttık. O da bu ziyaretten çok mutlu olduğunu yineledi. Ben hem şahsım hem de Kaynarca halkı adına sayın genel başkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol