CAN; “Geçen senenin cefasını çektik. Bu sene Şampiyonluk sefasını süreceğiz”

2017–2018 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi. 2017–2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta 18'er takımla oynanacak. Kırklarelispor camiası Beyaz Grupta mücadele edeceği bu sezonda son derece zorlu takımlarla karşılaşacak olması ile düğmeye bastı. Kırklarelispor bugün saat. 18.00’da ilk idmanına çıkacak.
Merakla beklenen lig fikstürünün de açıklanması ile Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, ayağının tozu ile Kırklareli’ne gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Can öncelikle Kırklarelispor Beyaz Grupta mücadele edeceği takımlara nazaran kısa bir açıklama yaparak şunları kaydetti. Can, “Kırklarelispor camiasının merakla beklediği grubumuzda ki takımlar belli oldu. Bu sezon bizi gerçekten zorlu bir sürecin beklediğini hep birlikte gördük. Beyaz Grupta 2-3 tane çok zorlu takımlar mevcut. Elbette bu bizim için dezavantaj görünse de sonuçta futbol sahada en iyi mücadele edenin güldüğü bir oyun. Bu yüzden biz Kırklarelispor olarak yeni sezona Beyaz Grupta çok iyi bir başlangıç yaparak, sonucunda önemli bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.
Transferlere
daha fazla önem
vereceğiz
Kırklarelispor’un rakipleri belli olduktan sonra transfere daha fazla önem vereceklerini vurgulayan Can, “Kırklarelispor’un zorlu rakiplerini görünce 4 transferle kapatacağımız deftere bu sayının haricinde 2–3 transfer daha eklemeyi düşünüyoruz. Sonuç olarak böylesi zorlu bir grupta aktif ve mücadeleci oyunculara ihtiyacımız olacak. O yüzden camia olarak arayışlarımıza devam edeceğiz” dedi.
2 oyuncu ile anlaşmaya vardık
Can bu süreçte iki yeni oyuncunun daha takıma katılacağını söyleyerek, “Geçen haftalarda verdiğimiz demeçte de sürpriz iki oyuncu ile anlaşmaya vardığımızı söyledik ve takımımıza faydalı olacağını düşündüğümüz iki oyuncuyu renklerimize bağladık. Bu oyuncularla da ilerleyen günlerde imzaları atacağız” dedi.
Geçen yılın cefasını
fazlasıyla çektik şimdi sıra sefada
Bu sezon izleyenlerin bambaşka bir Kırklarelispor göreceklerini söyleyen Can, “Geçen sezon bizim için çok yorucu, yıpratıcı ve yaşlandırıcı bir sezondu. Allah’a şükür ligde kalarak bu sezonda yine 2. Ligde devam ediyoruz. Şimdi bize düşen şey geçen sezon zor durumlar yaşadığımız ligde çok büyük cefalar çektik. Kırklarelispor camiası olarak bu sezon bu takım şampiyonluğu hak ediyor. Bu şehre yeni heyecanlar yaşatmanın zamanı geldi. Biz yönetim olarak bu sezon için kenetlendik ve aynı şekilde geçtiğimiz sezon biran olsun yanımızdan ayrılmayan, taraftarımızın da bu sezon aynı şekilde şampiyonluk için kenetlenmesini istiyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol