“Büyük Birlik mührünü Kırklareli’ne vuracağız”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici cumartesi günü Kırklareli’ni ziyaret etti. Burada parti binasının açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Destici önümüzdeki ay içerisinde Kırklareli’nde yüksek bir katılımla il kongrelerini gerçekleştireceklerini duyurdu. İlimizde tarım ve hayvancılıkta yapmak istedikleri projeleri anlatan Mustafa Destici Büyük Birlik mührünü Kırklareli’ne vuracaklarını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici cumartesi günü ilimizdeydi. Saat 16:00’da Kırklareli’ne gelen Genel Başkan Destici parti binasını kendisine eşlik eden İl Başkanı Ercan Andaç, parti yönetimi ve partililer ile birlikte açtı. Ardından bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan Kırklareli’nde olmaktan bu evladı Fatiha’nın topraklarında olmaktan büyük bir memnuniyet, onur ve şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün sizlerle bizleri buluşturan Kırklareli il teşkilatımıza Ercan başkanımızın şahsında hepsine şükranlarımı sunuyorum.
“Yüksek bir katılımla Kırklareli il kongremizi gerçekleştireceğiz”
Kıymetli kardeşlerim biz uzun yıllardır Kırklareli’nde güçlü bir teşkilatımız olsun istedik. Bunun için pek çok kez önemli adımlar attık, çeşitli arkadaşları görevlendirdik. Ancak maalesef bugüne kadar ciddi bir yapılanma sağlayamadık ama bugün görüyorum ki ilçelerimizin neredeyse tamamında Büyük Birlik Partimiz örgütlendi, teşkilatlandı, ilçe kongrelerimiz yapıldı. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde de Kırklareli’nde büyük bir coşku ve yüksek bir katılımla Kırklareli il kongremizi gerçekleştirecek ve Büyük Birlik mührünü Kırklareli ve sizlerin desteğiyle vuracağız inşallah. Bu topraklarda yaşayan kardeşlerimiz bizler için çok kıymetli. Burada üreten çiftçilerimiz bütün Türkiye’de olduğu gibi tohumu ucuz elde edebilmeli, mazotu ÖTV’siz kullanabilmeli, gübreyi ve ilacı aynı şekilde ucuz elde edebilmeli. Bunların bir kısmı yapılıyor ama biz bunların çok daha arttırılmasını ve girdi fiyatlarının çok daha aşağıya çekilmesini istiyoruz. Aynı şey hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimiz için de geçerli. Onlar da yemi daha ucuz elde etmeli. Tabi bölgemiz gittikçe de bir sanayi bölgesi oluyor. Kırklareli’nde de yavaş yavaş bir sanayileşme başlamış durumda. Onun için de bunun altyapısının öncelikle hazırlanması lazım.“ ifadelerine yer verdi. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol