Büyük Birlik Partisi’nin Kırklareli için Kırklareli Tanıtım & Sosyal Yaşam Projeleri

36-Mantar Yetiştiriciliği Destek Projeleri
Kırklareli İlimizin Ormanlık Alanlarında Yetişen Doğal Mantarları Ticari Gelir Kaynağına Çevirmek, Bölgede Yetişen Mantarların Analizlerini Yaparak Mantar Yetiştirme Noktaları Oluşturarak ” Trüf Mantarı ”  Katma Değeri Üreticisine Kar Getiren  Mantarları Yetiştirerek Tüm Dünya Pazarına Tedarikçi Konumunda Üretim Yapacak , ” Mantar Akademi ” Projemiz İle Bölgemiz de Mantarcılık Konusunda Aktif ve Sürdürebilir Projeler Geliştireceğiz.
37- Bir Kırklareli Hikayesi Projemiz ( Bilgi En Değerli Hazinedir)

Kırklareli’mizde Hayvancılık, Tarım ve El Sanatları, Zanaat İşleri İle Uğraşan Usta Ellerin Tecrübelerini Video ve Kitap İçerikleri İle Arşiv Oluşturacak Kaynaklara Çevirerek Tecrübelerinden Gençlerimizin Faydalanmasını Sağlayacağız. Kısa Belgeseller, Kısa Arşiv Videolar İle Kitap ve Döküman Arşivi Yaparak İlimiz de Tecrübeli Kazanmış Kişileri Bir Araya Toplayacağız. Tecrübeli Kişilerin Tecrübelerinden Faydalanarak Gelecek Nesillere Bilgi Aktarımı İçin Arşiv ve Raporlama Çalışmalarımızı Halkımız İle Birlikte Yapacağız. Kırklareli İlimizdeki Başarı Hikayelerini Birleştireceğiz , Gelecek Nesillere Aktaracağız. ” Hayat Paylaştıkça Güzeldir ” Projemiz İle Bilgiyi Paylaşarak İlimizi En Kaliteli ve Etkin Yaşam Kalitesini Zengimleştirmiş Bir İl Haline Getireceğiz.
38- KIRKLARELİ İMECE Akademisi

Kırklareli İlimizin Tüm Güzelliklerini Bir Arada Korumak Gelecek Nesillere Aktarmak Misafirlerimizin İlimiz Ziyaretlerini Sağlamak İçin 7’den 70’e Herkesin Dahil Olduğu İmece Akademisi İle Kırklareli İlimizi Turizm Hareketliliğin de Büyük Değişimler Gerçekleştireceğiz. Halkımız İle Birlikte Turizm Alt Yapısı İçin Hazırlanacağımız Köy, İlçe ve Şehir Merkezimizle Herkesin Ziyaret Ettiği Turizm Faaliyetlerinin Etkin Olduğu Bir Kırklareli İnşa Edeceğiz. Bacasız Fabrika Turizm Hareketliliği İle Hem İlimiz de İstihdam Yaratacağız Hem de İlimizin Hızlı Kentleşmesini Önleyerek Gelecek Nesillere Daha Güzel Bir Kırklareli Bırakacağız. Siyaset Üstü Anlayış İle Gerçekleştireceğimiz Bu Proje İle Kırklareli İlimiz Marka Şehir Yolunda Halkıyla Birlikte Markalaşan Bir Şehir Haline Gelecek.
Kırklareli’nin Geleceği için Sürdürülebilirlik Projeleri
39- Kırklareli Proje Ofisi
Kırklareli İlimizde Eğitim, Üretim, Sanayi, Sosyal Yaşam, Çevre Vb. Birçok Alanda İşinin Uzmanlarının Bir Arada Olduğu ve Sürece Tüm Kırklareli’nde Yaşayan Halkımızın Dahil Olabileceği ” KIRKLARELİ AR-GE ve PROJE OFİSİ  ” Projemiz Kırklareli İlimiz İçin İhtiyaç Olan Etkin Projelerin Hazırlanması, Vatandaşlarımızdan Gelen Talepler ve Kırklareli İlimizin Gelişmesi İçin Sürece Herkesin Destek Verebileceği, Herkesin Katılım Sağlayabileceği AÇIK KAYNAKLI Ar-Ge ve Proje Ofisi Projemizdir.  Tüm Verilerin Toplandığı Sürdürülebilir Projelerin Hazırlanabileceği, Ar-Ge Faaliyetlerinin Etkin Olarak Kullanıldığı, Devlet Yatırımları ve Kaynaklarının İlimiz İçin Kullanılması, Vekiller İle Vatandaş Arasında Köprü Görevi Yapabilecek, Trakya Bölgemizdeki İhtiyaçları Projelendirerek Devlet Yatırımları, Uluslararası İş Birliği ve Avrupa Birliği Proje Hibelerini, Kalkınma Ajanslarını ve Birçok Devlet Teşviklerini İlimize Kazandırabilmek Adına Profesyonel Çalışmalar Yapacak Proje Ofisi İle Doğru Yatırım ve Sürdürülebilirlik Kazandırılmış Olacak. Etkin ve Raporlanabilir Yapısı İle İlimize Yapılacak Her Projede de Başarılı Olmak ve Proje Süreçlerini Hızlı Şekillendirmek ve Proje Kontrolünü Gerçekleştirecek Bu Ar-Ge ve Proje Ofisi Doğru Yatırımları İlimize Kazandırmış Olacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol