Büyük Birlik Partisi’nden Kırklareli’ne “destek olma” çağrısı

Önadım Haber
Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç ve Kadın Kolları İl Başkanı Ayşegül Kurtul, dün Önadım Gazetesini ziyaret ettiler. Başkan Andaç partisinin Kadın Kolları İl Başkanlığının oldukça anlamlı olan projesini kamuoyu ile paylaştı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir eğlence organizasyonu düzenleyeceklerini belirten Andaç yaptığı açıklamada; “Bu geceye katılım sağlayan, destek olma amaçlı bilet alan veya bilet almayıp manevi destek sağlayan Kırklareli halkını bir arada buluşturalım, elde edeceğimiz geliri de Kırklareli’nde faaliyet gösteren 5 derneğe paylaştıralım istiyoruz” dedi…

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç ve Kadın Kolları İl Başkanı Ayşegül Kurtul dün Önadım gazetesi sahibi Öznur Tüzün ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram’ı ziyaret etti. Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan partililer, Kadın Kolları İl Başkanlığı’nın hayata geçirmeyi hedeflediği anlamlı bir projenin detaylarını da gazetemiz ile paylaştılar.
Başkan Andaç yaptığı açıklamada; “Öncelikle gecikmeli de olsa 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyoruz. Bizim de bir takım özel nedenlerimizden ötürü o gün sizleri ziyaret etmek kısmet olmadı. Zaten pandemi dolayısıyla da tedbirler çerçevesinde bir araya gelememe durumu söz konusu. Ancak bizler Büyük Birlik Partisi olarak sosyal faaliyetlerimize devam ediyoruz. Elbette Sağlık bakanlığımızın uyarılarını da dikkate alarak herkesin aşı olmasını, maske ve mesafe kurallarına uymasını önemle arz ediyoruz” dedi…
Gelirin tamamı 5 derneğe paylaştırılacak
BBP İl Başkanı Ercan Andaç açıklamalarına şöyle devam etti;
“Kadın Kolları Başkanlığımızın bir projesi var. Bilindiği gibi ilimizde farklı amaçlarla faaliyet gösteren derneklerimiz var. Anneler Günü, Engelliler Günü gibi özel günlerde bizler bu derneklerimizi ziyaret ediyor, günün anlam ve önemini belirten açıklamalarda bulunuyoruz. Fakat ertesi gün onları hiç yaşamamış gibi normal hayatımıza geri dönüyoruz. Tabiî ki bu derneklerin faaliyetlerini yürüten arkadaşlarımız samimi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Ancak bu arkadaşlarımız maalesef özellikle maddi konularda büyük sıkıntı yaşıyorlar.
Bizler de yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Kadın Kolları İl Başkanlığımızın tertiplediği bir gece düzenlemeyi hedefledik. Bu geceye katılım sağlayan, destek olma amaçlı bilet alan veya bilet almayıp manevi destek sağlayan Kırklareli halkını bir arada buluşturalım, elde edeceğimiz geliri de Kırklareli’nde faaliyet gösteren 5 derneğe paylaştıralım istiyoruz. Bu geceden elde edilecek gelir, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi, Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği, Kırklareli Kanser Savaş Derneği , Kırklareli Korumaya Muhtaç Çocuklar Derneği ve Kırklareli Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'ne bağışlanacak. Şimdiden destek olan, olmayan tüm Kırklareli halkına şükranlarımızı sunuyoruz.”
“Kadınlar Matinesi” adı altındaki söz konusu etkinlik 19 Şubat Cumartesi Kaya Palas Hotel’de gerçekleşecek. Detaylı bilgi için; 0534 461 78 28-0530 491 47 39 numaralı telefonlar aranabilir. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol