Büyük Birlik Partisi Kırklareli’nde ilk aday adayını tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Teşkilatı dün ilk Milletvekili aday adayını kamuoyuna tanıttı. Lüleburgaz’da yaşayan Anıl Sarpdere Büyük Birlik Partisi’nden Kırklareli Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İl Başkanı Ercan Andaç yaptığı açıklamada; “Bundan sonra siyasette ve siyasi arenada hem kadınlarımızın, hem gençlerimizin daha fazla yer almasını istiyoruz. Halkımızdan da böyle bir beklenti var. Bu konuda hem medeni cesaretinden dolayı Anıl kardeşimize teşekkür ediyorum, hem de Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Teşkilatı olarak bizler, biraz daha farkındalık yaratmak adına kadın adaylara ve genç adaylara öncelik vereceğimizi buradan duyurmak istiyorum” dedi…

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanlığı, dün parti binasında saat 12.15’de gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla ilk Milletvekili aday adayını kamuoyuna tanıttı. Çok sayıda partilinin katılım gösterdiği toplantıda İl Başkanı Ercan Andaç şunları kaydetti;
“14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan hem Milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında, Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ifade etmiş olduğu üzere, Büyük Birlik Partisi olarak kendi logomuz ve kendi adaylarımızla 81 ilde seçime gireceğiz. Bu çerçevede Kırklareli ilimizde de 3 Milletvekili adayımız olacak. Aday adaylarımızdan birisi bugün burada kendisini tanıtacak. Anıl Sarpdere kardeşimiz Büyük Birlik Partisi’nden Kırklareli Milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu yaptı. Bugün itibariyle kendisi Büyük Birlik Partisi Kırklareli Milletvekili aday adayıdır.
Büyük Birlik Partisi Kırklareli Teşkilatı olarak Anıl kardeşimize hem çıkmış olduğu bu kutlu davada başarılar diliyoruz. Hem de teşkilatımız olarak bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Bundan sonra siyasette ve siyasi arenada hem kadınlarımızın, hem gençlerimizin daha fazla yer almasını istiyoruz. Halkımızdan da böyle bir beklenti var. Özellikle dezavantajlı gruplar dediğimiz engellilerimiz, şiddet gören kadınlarımız, gençlerimiz maalesef istediğimiz düzeyde siyaset arenasında yer almıyorlar, yer alamıyorlar. Belki fırsat verilmiyor. Bu konuda hem medeni cesaretinden dolayı Anıl kardeşimize teşekkür ediyorum, hem de Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Teşkilatı olarak bizler, biraz daha farkındalık yaratmak adına kadın adaylara ve genç adaylara öncelik vereceğimizi buradan duyurmak istiyorum.”
BBP Kırklareli Milletvekili aday adayı Anıl Sarpdere ise açıklamasında; “İsmim Anıl Sarpdere. İstanbul, Üsküdar doğumluyum. Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde oturuyorum. Bu yola çıktık, inşallah başarılı olacağımızı da düşünüyoruz. Artık gençlerin de önünün açılmasını düşündüğüm için bu yola hep beraber baş koyduk. İnşallah güzel sonuçlar da alacağız. Siyasete uzak bir insan değilim. Hepimiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı. 
(F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol