Büşra ve Orçun hayatlarını birleştirdi

Bir dönem Kıyıköy Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Bora’nın torunu, Tugay ve Leyla Bora’nın kızları Büşra ile Sabriye ve Ümit Erşen’in oğulları Orçun hafta sonunda yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Büşra ve Orçun hafta sonunda yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Bir dönem Kıyıköy Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Bora’nın torunu, Tugay ve Leyla Bora’nın kızları Büşra ile Sabriye ve Ümit Erşen’in oğulları Orçun geçtiğimiz akşam dünya evine girdi. Kıyıköy’de Yeşil Vadi Restaurant’ta yapılan düğün törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri iştirak ettiler. Mutlu gecenin başında alkışlar arasında sahneye çıkan çift ilk danslarını gerçekleştirdiler. Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan Büşra ve Orçun daha sonra davetlilerin hediyelerini kabul ettiler. Takı merasimin sonrasında ise gecede hareketli saatler başladı.
Oyun havaları eşliğinde bu anlamlı geceyi kutlayan mutlu çift ve davetliler, unutulmaz bir düğün gecesi yaşadılar. Önadım Gazetesi olarak bizler de Büşra ve Orçun çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol