Burası Kırklareli YEMEZLER

Karganın ipliği pazara çıktı
fenomen değil
üçkâğıtçıymış
reklâmın sonunda
dublör bile kullanmış

Kırklareli Belediye Başkanlığının ciddi bütçelerle Kırklareli'nin 12 mahallesine konuşlandırdığı billboardlar, Belediye Başkanının yine ciddi maliyetlerle sokaklarımızı süsleyen özel gün ve haftalarla alakalı ifadeleri dikkat çekiyor. 

Dikkati çeken tarafı, Ramazan ayı için hiçbir aktivasyonun altına imza atmayarak bir nevi kemer sıkma dönemi başlatan Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklarelili kargaların yüksek ücret talep etmesinden dolayı, Kırklarelili vatandaşı temizliğe İzmirli Karga'nın hareketleri ile davet etti.
Kırklareli Belediyesinden Tarihi GAF
Kırklareli'nin göbeği olarak işaret edilen İstasyon Caddesinde, Kırklareli halkına temizliğe çağrı yapması için bırakılan afişteki Kargayı Kırklarelili ZANNEDEN vatandaştan, ÖNADIM MEDYA GRUBU olarak özür diliyoruz.
Kırklareli Belediye Başkanlığının MİLLET İŞTE GÖRSÜN odaklı hizmet anlayışı, ünlü olma peşindeki İzmirli Karganın ipliğini pazara çıkardı.
Kırklareli'nin istasyon caddesine monte edilen afişte Kırklareli halkını, "Karga Bize Bak Dedi" cümlesi ile selamlayan BİZİM İZMİRLİ, tembelliği ile ayrıca dikkat çekmiş durumda.
Kırklareli Belediye Başkanlığı
İzmirli Kargaya
İzmirli Karga ise
Saksağan'a güveniyor
Dört kare fotoğraf ile Kırklareli halkına, "AMAN HA, BAK BEN KIRKLARELİ'NDEKİ ÇÖPLERİNİZİ ağzımla topluyorum.
Sizde bi ucundan tutun" mesajını veren Kırklareli Belediye Başkanlığının İZMİRLİ KARGASI, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ yazılı çöp kutusuna tabağı, İzmirli SAKSAĞAN'a bıraktırıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol