Burak Akkul CNN Türk'te

Gazetemiz köşe yazarlarından Kırklareli doğumlu mizah yazarı Burak Akkul, yeni bir proje ile TV ekranlarında boy gösteriyor.
 Akkul CNN Türk'te haftanın 4 gecesi (Pazartesi-Perşembe) saat 23.30'ta Mesut Yar ile birlikte "Burada Laf Çok" isimli program ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bu zamana kadar kamera arkasında durmayı seçen, Türk Televizyon tarihinin efsanevi programı "Plastip Show"un yaratıcı ekibi arasında yer alan, metin yazarlığı konusunda önemli projelere imza atan tecrübeli yazar, bu kez seyirci karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor. Programın bütün bölüm metinlerini de kendisinin yazdığını belirten Akkul, gazetemize yaptığı açıklamada; "Program çalışmalarına çok ani başladım. Teklif elbette önce editörlüktü. Ben 23 senedir TV yazarlığı yaptığım için, biraz da değişiklik olsun diye, bu kez "ekran önüne çıkma" gibi bir teklifle gittim. Teklifime sıcak baktılar. Şimdilik Amerika'daki Conan O'Brien talk-şovunun formatı gibi, yanda yardımcı olarak - ki bunun amacı az görünmek gerektiğinde girmek- programda yer alıyorum.
Tabi Türkiye'de bu nasıl tepki görür başarılı görünse bile ekranda kalmak için yeterli bulunur mu; şimdilik bunu bilemem. Asıl işim yazarlık ve editörlük" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol