Bulut’un konvoyu 500 metre yukarıdan görüntüye sığmadı

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gece farklı bir mahallede vatandaşlara bir araya gelen Derya Bulut, son birkaç gecedir de araçlarla konvoya çıkmaya başladı. 14 Mart gecesi KİPA’dan başlayan konvoy, troposfer’den gözükürken yaklaşık 500 metrelik yükseklikten çekilen fotoğraf ile kaydedilebildi.

Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala tüm adaylar çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşuyor.
Yaklaşık 2 kilometre araba kuyruğu oluştu
14 Mart akşamı konvoy etkinliği düzenleyen Cumhur İttifakı, konvoya saat 20.00’da KİPA önünden başlayarak, Karahıdır mahallesine gitti. Oldukça uzun bir konvoy oluşturan Cumhur İttifakı destekçileri, araçlarıyla yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu meydana getirdi. Drone ile yukarıdan görüntüleri çekilen konvoy yaklaşık 500 metreden görüntüye sığdırılabildi. Karahıdır’dan Demiryolu’na kadar araç kuyruğu oluşturan Cumhur İttifakı, Karahıdır mahallesinde de araçlardan inerek güzel görüntüler meydana getirdi. Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut, konvoy sonunda aracından inerek vatandaşlara hitap etti ve seçimleri alacaklarına bu konvoydan sonra emin olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Gerçek dışı bu haberi bizzat fotoları yalanlıyor.

  2. Olmayana ergi diyen arkadaş Olanı görünce tersine yargı ve bi o kadar da algı yaratmaya çalışmış. Ama hapırsa da köpürse de Derya Bulut geliyooooooooooooooor. Belediye başkanı masayı toplasın.