Bulut; “Anketler realitesini yitirdi”

MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, sosyal medyada yapılan bazı anketlerin gerçekçiliğini kaybettiğini öne sürdü. “Buna sebep olan ise maalesef anketi düzenleyen arkadaşlar değil bizleriz” diyen Bulut, kendilerine destek olanların iyi niyetinden şüphe etmediğini vurgulayarak, “Ancak gördüğüm kadarıyla ilimizle hiçbir ilgisi olmayan hatta beni hiç tanımayan vatandaşlarımızın bile lehime oy kullandığını ya da kullandırıldığını yorum yaptığını ya da yaptırıldığını görüyorum. Bu yüzden bu ankette önde ya da geride olmamız, anketi önde ya da geride bitirmemiz bir anlam ifade etmeyecektir” dedi.

MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, sosyal medya üzerinden sürdürülen seçim anketlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Bu seçim anketlerinden bazılarının iyi niyetli destekçilerince gerçeği yansıtmayan anketlere dönüştürüldüğünü ifade eden Bulut, bu anketlerde önde yada geride olmalarının bu açıdan bir anlamı kalmadığını kaydetti. Öncelikli amaçlarının ise doğru projelerle gönüllere girmek olduğunu söyleyen Bulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle sosyal medyanın gücüne inandığımı ve sosyal medyada yapılan anket vs. benzeri çalışmaları da çok önemsediğimi ve bu anketleri hazırlayan arkadaşlarımızın da emeğine saygı duyduğumu özellikle belirtmek isterim. Lakin şu an sosyal medya üzerinde gerçekleştirilen bir anket çalışmasının realitesini kaybettiğini üzülerek tespit etmiş durumdayım.Buna sebep olan ise maalesef anketi düzenleyen arkadaşlar değil bizleriz.Bizim kendi teşkilatlarımız. İyi niyetinizden hiçbir şüphe etmiyorum ancak gördüğüm kadarıyla ilimizle hiçbir ilgisi olmayan hatta beni hiç tanımayan vatandaşlarımızın bile lehime oy kullandığını ya da kullandırıldığını yorum yaptığını ya da yaptırıldığını görüyorum. Bu yüzden bu ankette önde ya da geride olmamız, anketi önde ya da geride bitirmemiz bir anlam ifade etmeyecektir. Bizim asıl amacımız doğru projelerle doğru bir ekiple gerçekçi kaynaklarla gönüllere girip 31 Mart gecesi zafere ulaşmak, Kırklareli’mize en iyi hizmeti sunmaktır.
Daha önce de pek çok kez dile getirdiğim üzere tüm adaylarımıza ya da aday adaylarımıza saygıda kusur etmeyelim, kimseyi kırmayalım.Bu vesileyle milli birliğimize beraberliğimize zarar verecek tüm söylem ve eylemlerden uzak durmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatır , realitesini kaybeden bu anket için ( Yukarıda da ifade ettiğim gibi buna sebep olan anketörler değil bizleriz ) herhangi bir çalışma ya da yönlendirme yapmamanızı önemle rica eder , saygılarımı sunarım.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol