Bulgurlu; “İyi hazırlandık ve iyi bir skorla galip geldik”

Geçtiğimiz gün Kırklarelispor tesislerinde Teknik Direktör Vehbi Haluk Bulgurlu ve tecrübeli oyuncu Oğuzhan Erdoğan Altay mücadelesini ve önlerindeki haftalar ile ilgili açıklamada bulundu. 

Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu bu sezon iyi hazırlandıklarını belirtti. Altay mücadelesinde alınan 5-3’lük skor’u değerlendiren Bulgurlu “Oynadığımız Altay maçı bizim için büyük önem taşıyordu. Ligde Altay 3. Kırklarelispor ise 5.sıradaydı. Burada alacağımız galibiyet ile 3.sıraya yerleşeceğimizi biliyorduk. Takımımız o yüzden bu maça çok iyi hazırlandı. İyi konsantre olduk. Bir hafta önce Nazilli deplasmanın a giderken, Altay ile Fethiye arasında oynanan maçı izleme fırsatımız oldu. Altay’ın eksikliklerini ve iyi yanlarını tespit ettik. Önde çabuk adamlarımız ile çabuk oynayarak, gole gideceğimizi düşündük. Sinan gibi Oğuzhan gibi iyi futbolcularımız var”
“Çabukluk ve sürat
açısından öndeydik”
“Müdafaada eksiğimiz olduğu için sıkıntı çekiyoruz. Nazilli maçında Gurur’un sakatlanıp, çıkması stoper yedeğimizin olmaması bizi zora soktu. Ön libero oynayan Soner’i stoper oynatmak zorunda kaldık. Eksiğimiz olmasaydı iki kafa golünü yemezdik. Orta saha ve forvetimiz çok iyi atağa kalktı. Maça çok iyi konsantre oldular. Oyun anlayışımız çok güzeldi. İyi hücumlara çıktık. 5 gol attık ama 5-6 pozisyonu gole çevirebilirdik. Seyircimizin hoşuna gideceği bir futbol oynadık. Oynanan futboldan bizler, futbolcular ve taraftarımız zevk aldı. Güzel bir galibiyet ile 3.sıraya yükseldik. Bu bakımdan mutluyuz” dedi
Oğuzhan Erdoğan;
“Galibiyetimiz şehrimize
armağan olsun”
Kırklarelispor’da her geçen gün gösterdiği hünerler ile taraftarın göz bebeği olan Oğuzhan Erdoğan Altay mücadelesindeki galibiyet hakkında açıklamada bulundu. Erdoğan “Altay maçından aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz. Galibiyet bizim için çok önemliydi. Sezon başında bizi ligde favori görmeyenler, bizim düşeceğimizi düşünenler oldu. Ama biz hiçbir zaman bunları düşünmedik. Çünkü çok iyi bir takımdaşlığımız var. Herkes birbirini çok sevip, saygı gösteriyor. Taraftarlarımızı seviyoruz. Taraftarlarımızda artık bizleri sevmeye başladı. Bu maçtan sonra gol attıktan sonra şehitlerimiz için selam verdik. Bu hareket bizim hoşumuza gitti. Umarım onlarında hoşuna gitmiştir. Takım içerisinde bütünleşmiş durumdayız. Eğer birde taraftarımız ile bütünleştiğimizde biz bu ligde çok iddialı şeyler yapacağımızı biliyoruz. Önemli olan parayla futbolcu değil, takım olabilmek. Bunun örneklerini oynadığımız maçlarda görüyoruz. Önemli olan saha içerisinde arkadaşının yerine koşabilmek. Her maç taraftarımızı yanımızda görüp, galibiyet almak istiyoruz”
“Şimdi sıra Ottocool
Karagümrük mücadelesi”
“Bu hafta Karagümrük ile oynayacağız. Bu maç bizim için daha da önem taşıdı. Altay maçının anlam kazanması gerekiyorsa, bunu Karagümrük maçı ile garantilememiz lazım. Çünkü evimizde alacağımız 3 puan ve deplasmanda en kötü alacağımız 1 puan ile zamanı geldiğinde play off oynanır. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Galip geliyoruz. Bu deplasman bizim için yakın. Taraftarımızın da geleceğini düşünüyoruz. Umarım bu maçtan güzel sonuç alıp, şehrimize armağan ederiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol