Bu yıl Kırklareli’ne 2 bin 737 yabancı uyruklu öğrenci geliyor

Kırklareli Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı kayıtları sona erdi. Ek Kontenjanlar için yapılan başvuru sonuçlarının açıklanmasının sonrasında Kırklareli Üniversitesi’ni kazanıp ilimize gelecek yabancı uyruklu öğrencilerin sayısı da belirendi. 2Bin 737 yabancı uyruklu öğrenci Kırklareli’nde üniversite süresi boyunca ikamet edecek.

9-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak yabancı uyruklu öğrencilerin ek kontenjanlarının kayıtları yapılacak.
Türki Cumhuriyetlerden Kırklareli Üniversitesine yoğun katılım
Kırklareli Üniversite olarak uluslararası öğrencilerin her zaman yanında olarak onlara yardımcı olurken, öğretim görevlileri ve personel uluslararası öğrencilere aile şefkati göstererek kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlıyor.
Uluslararası öğrenci sayısının her geçen yıl artarken, Kırklareli Üniversitesi öğrencilere nitelikli eğitim sunması noktasında eğitim-öğretim altyapısı, laboratuar imkanları ve sosyal donatı alanlarıyla öğrencilere iyi eğitim vermeye çalışıyor.
Yoğun olarak Balkan ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden öğrencilerin tercih ettiği Kırklareli Üniversitesi her geçen yıl daha çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci tarafından tercih ediliyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol