Bu yıl 4 bin 990 öğrenci ilimize geldi

Kırklareli Üniversitesi’ne kayıt işlemleri sona erdi. 3 Eylül tarihinde başlayan üniversite kayıtları 7 Eylül’de sona erdi. 2018 YKS’de başarı sağlayarak Kırklareli Üniversitesi’ne gelen 4 bin 990 öğrenci internet üzerinden veya kayıt merkezine gelerek kayıtlarını gerçekleştirdi. 

2018-2019 ders yılında, YKS sonuçlarına göre Kırklareli Üniversitesi’nde bir programa kayıt hakkı kazanan adayların üniversite kayıt işlemleri 3-7 Eylül tarihleri arasında yapıldı.
Mezun olmayanların
geçici kayıtları yapıldı
Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybettiler. Ancak bir Kırklareli Üniversitesi’nde bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde geçici kayıtları yapıldı.
31 Aralık tarihine kadar belgelerini
teslim edebilirler
Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar Kırklareli Üniversitesine ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır.
Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol