Bu yaz İğneadalı öğrenciler badminton oynayacak

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte gençlerin spor ile geçirecekleri zamanda artıyor. İğneada Belediyesi, okullardaki çocuklara dağıtılmaz üzere hibe edilen badminton raketlerini öğrencilere ulaştırdı. Dağıtım esnasında öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değer kareler oluşturdu.
Sporun ve sporcunun daima yanında olduğunu dile getiren İğneada Belediyes Başkanı Tahir Işık, öğrencilere dağıtılan badminton raketlerini ile ilgli çok mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Işık, “Çocuklarımızın yüzünün güldüğü görmek çok güzel. Onlara daima destek olacağız. Bu etkinlikte emeği geçen hayırseverlere çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
“Raketlerimizi teslim ettik”
Okullarda öğrencilere badminton raketlerinin dağıtımı ile ilgili mutluluğunu ifade eden Başkan Işık, “İğneada Belediyemize okullara vermek üzere White Group tarafından getirilen badminton raketlerini öğrencilerimize teslim ettik, öğrencilerimiz güle güle kullansınlar.” Sözlerini dile getirdi.
“Sporun ve sporcunun daime yanındayız”
Gençlerin spor yapmasının önemli olduğuna değinen Başkan Işık, “Sporun ve sporcunun daima yanındayız. Gençlerin spor yapmasına destek olamaktan dolayı mutluyuz. Yarınların sahiplerinin spor yapmasına teşvik etmiş olduk. Derslerine devam etmeleri gibi spor yapmaları da öok önemli.” İfadelerini dile getirdi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol