Bu merdivenler konuşuyor!

Vize Devlet Hastanesi merdivenlerine yapılan düzenleme ile merdivenler bilgilendirici yazılarla donatıldı. 

Kırklareli’nin Vize İlçe Devlet Hastanesi merdivenleri artık konuşuyor. Merdivenlere yapılan düzenleme ile konulan çeşitli yazılar hastaları bilgilendirici özelliği ile dikkat çekiyor. Vide Devlet Hastanesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Hastaneler kişilerin en doğru bilgiyi, en güvenilir kaynaktan aldığı kurumlardır. Biz de elimizdeki var olan bütün imkanları kullanarak kurumumuzu hastalarımız için her konuda bilgilendirildikleri bir mekan haline getirmeye çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bilinçli insan bilinçli ve sağlıklı toplum demektir.
Hastanemizde toplum sağlığı ile ilgili konularda kurumumuza başvuran hastalarımızda farkındalık oluşturmak amacıyla merdivenlerimize merdiven kullanımını teşvik etmeye yönelik diyabet, böbrek sağlığı, obezite, diş sağlığı, madde bağımlılıkları, kanser taramaları, akılcı ilaç kullanımı, anne sütünün önemi gibi bir çok konuda bilgilendirici görseller yerleştirdik.
Günlük yaşamımızda hemen her yerde merdivenlerle karşılaşıyoruz. Vize Devlet Hastanesi’nde yapmış olduğumuz merdiven görselleri ile farkındalık oluşturarak, asansör kullanımının yerine merdiven kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Sağlığınız için yaşamınıza hareket katın’’ denildi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Emekli olduktan sonra muhabbete giriş cümlesini iptal resmen etmişsiniz. Zaten emekli olduktan 3 sene sonrasına kadar doğru karar verip vermediği hakkında sürekli kafa karışıklığı yaşayan emekli vatandaşlarımıza niye yeni bir yük bindiriyorsunuz beyefendi?