Bu fotoğraf Kırklareli’ne yakıştı

Kırklareli Valiliği tarafından geçtiğimiz Pazartesi günü organize edilen iftar yemeğinde objektiflere yansıyan bir kare, ilimizde siyasilerin ne kadar hoşgörülü ve demokratik bir seviyede olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanları aynı sofrada oruç açtı…

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Eşi İlknur Bilgin himayelerinde 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amaçlı, Kırklareli Valiliği İftar Programı halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Bir restoranda gerçekleştirilen programa; Vali Bilgin ve eşinin yanı sıra, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Belediye Başkan Vekili Burcu Özel ile kurum müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi partiler, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Yemeğe siyasi parti temsilcileri de katılım gösterdi. Özellikle objektiflere yansıyan bir kare, Kırklareli’nin siyasi yelpazesindeki hoşgörüyü ortaya koyar nitelikteydi. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban Savaşan ve İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Köseoğlu eşleri ile katıldıkları yemekte aynı masada buluştular. Özellikle kritik bir seçim öncesinde aynı sofrada oruç açarak, tüm ülkeye örnek olacak bir davranışa imza atan siyasilerimiz, yemek boyunca sohbet etme imkanı buldular.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler gazetemize yaptığı açıklamada; “İşte bu Kırklareli insanının farkıdır. Siyasi çekişmeler, koltuklar, gelip geçicidir. Ancak dostluklar, arkadaşlıklar bakidir. En önemlisi Kırklareli’ne hizmet etmek için ortak paydada buluşmak ilkemiz olmalıdır. Biz bu felsefeyle insanımıza hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol