Bu Ramazanda ihtiyacı olanlar için bir koli de sen al

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Ekici mesajında, Ramazanın depremden etkilenen vatandaşların yaralarını birlik ve beraberlikle sarılmasına vesile olmasını temenni etti. Vali Ekici aynıca maddi imkanı olmayan vatandaşlara Ramazan ayının bereketini ulaştırmak amacıyla başlattıkları “Ramazan Kolisi Yardım Kampanyasına” tüm halkı katılmaya davet etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Ekici mesajında şu ifadelere yer verdi;
“İslam Alemi’nin büyük bir özlemle beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Ramazan ayı; manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliği pekiştiren, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği günlerdir. Ramazan ayı aynı zamanda kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, böylece insanlık için yeni bir dönemin başladığı mübarek bir aydır.
Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. 
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.
Bu mübarek ayın depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını birlik ve beraberlikle sarmamıza vesile olmasını temenni ediyor, bu vesile ile depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve ilimizde bulunan maddi imkanları olmayan vatandaşlarımıza Ramazan ayının bereketini ulaştırmak üzere Valiliğimiz öncülüğünde başlatılan Ramazan Kolisi Yardım Kampanyasına tüm halkımızı katılmaya davet ediyorum. Bu mübarek ayda halkımızın depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyorum. Bu değerler korunduğu ve devam ettiği sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur. 
Bu duygu ve düşüncelerle; birlik, beraberlik ve hoşgörünün hâkim olduğu Ramazan ayının, ilimizde, ülkemizde ve tüm İslam aleminde sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesi temennisiyle, Hayırlı Ramazanlar dilerim.” (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol