Bu Gurur Uzunköprü’müzün

Liseler arası erkekler voleybol Marmara Bölge Şampiyonasında
ilçemizin her alanda başarı sahibi okullarından Muzaffer Atasay
Anadolu Lisesi, rakip tanımadan şampiyonluğu göğüsledi. Yarı finalde tarihi Galatasaray Lisesini set vermeden 3-0’lık skorla deviren okulumuz, finalde ise Tekirdağ Spor Lisesini 3-2 yenerek Marmara Bölge Şampiyonu oldu. Okulumuz böylece Liseler arası erkekler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Gökhan Direk yönetimindeki başarılı takımımızın şimdiki hedefi ise Türkiye Şampiyonluğu!

İlçemizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi adını şimdilerde elde ettiği sportif başarılarla da duyurmaya başladı. İlk olarak il genelinde gerçekleştirilen Liseler arası erkekler voleybol turnuvasında boy gösteren okulumuz Edirne genelinde rahat bir şekilde ipi göğüslemişti. Edirne Şampiyonluğu ardından Marmara Bölge Şampiyonluğuna katılmaya hak kazanan okulumuz, yarı finalde karşılaştığı güçlü rakibi tarihi Galatasaray Lisesini set vermeden geçti ve finale yükseldi. Cumartesi günü finalde Tekirdağ Spor Lisesi ile karşılaşan okulumuz zorlu maçı 3-2’lik skorla kazanarak Marmara Bölge Şampiyonu oldu. Gökhan Direk yönetimindeki takımımıza Uzunköprü’den tebrik yağarken takımın şimdiki hedefi ise Türkiye Şampiyonluğu…

BAŞKAN BECAN’DAN TEBRİK MESAJI

Tüm Uzunköprü’yü Gururlandıran takımımıza bir tebrikte belediye başkanı Özlem Becan’dan geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımdan bulunan ve bizzat Antrenör Gökhan Direk’i arayarak kutlayan Becan’ın mesajı şu şekilde, “Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Marmara Bölge Şampiyonu! Uzunköprü’müzün evlatları bugün Tekirdağ Spor Lisesi’ni 3-2 mağlup ederek Marmara Bölge Şampiyonu oldu ve Türkiye Finalleri’ne katılma hakkı kazandı. Bizi gururlandırdıkları için oyuncularımızı ve çalıştırıcılarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol