“Bozuk köy yolları düzeltilsin”

Kırklareli İl Genel Meclisi Mayıs ayı birleşimlerine Çarşamba günü düzenlendiği üçüncü birleşimle devam etti. Gündemden 3 maddenin görüşüldüğü toplantıda ayrıca köy yoları hakkında bir önerge verildi. Önergede köy yollarının bozuk olduğu ve acil düzeltilme yapılması gerekildiği vurgulandı.

8 Mayıs Çarşamba İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan birleşime Aydın Karakoç başkanlık etti. Bir önceki birleşime ait tutanak özetlerinin kabulü ile başlayan mecliste sonrasında gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinden 3 tane görüşüldükten sonra meclis üyelerinin verdiği yazılı önergeler okundu.
Önergelerden birisi ilçelerimizi; beldelere ve köylere bağlayan yolların kötü olması bu nedenle bakım ve yenileme çalışmalarının yapılması gerektiğiyle alakalı idi. Verilen önergeden sonra meclis üyeleri söz alarak konuyla alakalı düşüncelerini ifade ettiler, önergenin geniş çaplı ele alınması ve tüm ilçeleri kapsaması gerektiğini vurguladılar.
“Yollardan dolayı cenaze
araçtan düştü”
Köy yollarının durumunun çok kötü olduğundan bahseden meclis üyeleri yapılacak çalışmaların geniş çaplı olması gerektiğinin altını çizdiler. Meclis üyelerinden birisi verdiği bir örnekle konunun ehemmiyetini anlattı. Köy yollarından dolayı kaldırılan bir cenazenin düştüğünü ve sonra geri araca koyulduğunu söyleyerek, bir daha böyle bir durumun yaşanmaması içim yolların düzeltilmesi gerektiği belirtildi. Yapılacak çalışmaların görünen yerlere birkaç kazma vurmaktan daha kapsamlı yapılması gerektiğinden bahseden üyeler konunun ilgili komisyonlarca incelenmesi gerektiğini sözlerine eklediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol