“Borsamızın Adını İlk 5’e Yazdırdık, Başarı Çıtamız Artırmaya Devam Edeceğiz”

Uzunköprü Ticaret Borsası seçimlerinde Doğan Saka’nın ardından Egemen Aslan da seçime beraber gireceği kesin listeyi kamuoyu ile paylaştı. Daha önce Borsa Binasında yaptığı toplantıda beraber yola çıkacağı isimler ile ilgili ipucu veren Aslan açıkladığı 14 kişilik liste ile birlikte güçlü şekilde seçimlere gireceklerini vurguladı. Borsa yönetimini devraldıkları günden itibaren yaptıkları çalışmalar ile şeffaf, modern ve Türkiye’de ilk 5’e giren bir borsa sistemi yarattıklarını vurgulayan Aslan, “Güçlü ekibimizle borsamızı daha da ileriye taşımak için son kez aday olduğumun da altını çizerek, Türkiye’de Ticaret Borsası denince akla ilk gelen bir borsamızın başarılarını sürdürülebilir kılmak göreve yeniden talibim” dedi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada olduğu gibi ilçemizde de hafta sonu seçim heyecanı yaşanacak. Ticaret Borsasında Doğan Saka’nın ardından Egemen Aslan da listesini bir basın açıklamasıyla kamuoyu ile paylaştı. 3 Mayıs 2013 tarihinde göreve seçimle geldiklerini ve o zamandan bu tarihe kadar Uzunköprü Ticaret Borsası olarak birçok yeniliğe imza attıklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Aslan, “9 yıldır Uzunköprü Ticaret Borsası başkanlığı görevini sürdürüyorum. Bu 9 yılda borsamızda Trakya Kalkınma Ajansı projelerini Trakya’da uygulayan ilk borsa olduk. Yine 2016 yılında Ürün Tahlil Laboratuvarımız ile tamamen öz kaynaklarımız ile yapılan Elektronik Satış Salonu ve Elektronik Satış Sistemini devreye soktuk. Bu konuda dijital satış ortamına geçen yine ilk borsasıyız. Tamamen üreticimizi ve tüccarımızı bilgilendirmek adına şeffaf şekilde çalışacak bir sistem geliştirdik ve bu sistem sayesinde ülkenin farklı bölgelerinden gelen ürünlerin işlem gördüğü sayılı borsalardan biri oldu, Türkiye’nin ilk 5 borsası arasına adımızı yazdırmayı başardık. Tecrübeli, profesyonel ve konusunda uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. En kurumsal borsayız ve bu doğrultuda çalışmaya da devam edeceğiz”.
EGEMEN ASLAN’IN LİSTESİ ŞU
İSİMLERDEN OLUŞUYOR;

Yeni döneme yönelik planları arasında Uzunköprü Ticaret Borasını yeni bir adrese taşımak olduğunu belirterek açıklamalarına devam eden Başkan Egemen Aslan, “Uzunköprü Ticaret Borsası Meclisi olarak yeni dönemde en büyük hedefimiz Borsa hizmet binamızı başka bir bölgeye taşımak” istiyoruz dedi. Beyaz Liste ile seçime girecek Aslan’ın listesi şu şekilde, “EGEMEN ASLAN, ALEMDAR SUN YAĞ VE GIDA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ (UĞUR ERK), AKSOYLAR GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ UZUNKÖPRÜ ŞUBESİ (HÜSEYİN AKSOY), MERT GIDA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ (BİROL KOCAMAN), BEŞ-EL ZİRAAT GAYRİMENKUL GIDA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ (MUSA OKUR), GÜR TARIM ÜR.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. (ORHAN GÜR), GÖKHAN ASLAN, SERHAT EREN, YILMAZLAR GIDA NAKLİYE,İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LTD.ŞTİ. (İBRAHİM YILMAZ), TURHAN FARUK KULECİ - ALFA TARIM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ZAHİRE TİCARET, ALAEDDİN DERE, KIRKPINAR TOHUMCULUK ZİRAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ(OSMAN TUNÇEL), ORHAN ÖZABACI, MEHMET KIRMIZI.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol