Borsamıza ve Odamıza ziyaret

“Batı Marmara Kardeş Odaları Programı” kapsamında dün Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Kırklareli Ticaret Borsası’nı ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Batı Marmara Kardeş Odaları Programı kapsamında ilk olarak Kırklareli Ticaret Borsası ziyaret edildi ve burada fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından plaket takdimi gerçekleştirildi. Devamında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi ve her bir odanın yöneticileri ile “Kardeş Oda Protokolü” imzalandı. 14 Haziran 2019 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette; 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Meclis Üyeleri Evren İnceoğlu Ziya Denizgez, Genel Sekreter Kemal Başar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özkan Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Coşkun, Yalçın Top, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Meclis Başkanı Ergün Ece, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Özkütük, Serhat Dereli, Genel Sekreter Alper Püren, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Genel Sekreter Cihat Yaban, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şerafettin Acar, Tarık Yazıcı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özkoparan, Genel Sekreter İsmail Gören, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yüksel, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaloğlu, Genel Sekreter Gündüz Acar yer aldı.
Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi gezdirildi
Kırklareli Merkez İlçe Yayla Mahallesi’nde bulunan “Atatürk Evi” ile “Ali Rıza Efendi Kültür Evi” Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri’nin ev sahipliğinde, “Batı Marmara Kardeş Odaları Programı” kapsamında ziyarete gelen odaların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile Oda Genel Sekreterlerine gezdirildi. Burada görevli bulunan personeller tarafından ziyaretçilere ayrıntılı bilgiler verildi. Ziyaretçiler bol bol fotoğraf çekilerek Kırklareli ziyaretlerini ölümsüzleştirdiler.
Kırklareli ile ilgili sunum yapıldı, plaket ile
gezi ölümsüzleştirildi
“Batı Marmara Kardeş Odaları Programı” kapsamında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden misafirlere Oda Toplantı Salonu’nda Kırklareli hakkında geniş bir sunum yapılarak, Kırklareli Ticaret ev Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile TOBB
Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın şahitliğinde “Kardeş Oda” olundu
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile misafir Odaların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile oda genel sekreterleri Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. Vali Bilgin tarafından samimi bir ortamda karşılanan misafirler kendilerini tanıtarak odaları hakkında bilgiler verdiler.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın şahitliğinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ve Odaların Başkanları tarafından “Kardeş Oda Protokolü” imzalandı. İmza töreninin ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin tarafından hediyelerin verilmesi ve Odalar tarafından Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e hediyelerin takdimi ile program sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol